Auping Senge → De Bedste Auping Senge i 2024

auping seng

Auping er en hollandsk sengeproducent, der har eksisteret siden 1888. Auping producerer ikke kun senge og madrasser, men også boksfjedre, netbaser og sengelinned. Konceptet? Kvalitet og komfort. Ved at være opmærksom på ventilation, støtte og trykreduktion sikrer dette mærke, at du tilbringer en behagelig og sund nat.

Auping Auronde – Aupings design-klassiker

Auping Auronde sengen

GÅ TIL BUTIK
 

Auping-designklassikeren: Auping Auronde blev designet i 1973 af Frans de la Haye og er stadig Aupings mest succesrige model.

Auronde er ikke kun kendt for sit tidløse design, men også for sin særligt lange levetid. Rammen og de buede ben er lavet af 15-lags bøgetræ. Både forbindelserne og spiralbærerne er lavet af stål. Auping yder livstidsgaranti på disse dele. Dette giver dig mulighed for at nyde denne holdbare seng i meget lang tid.

At sammensætte Auping Auronde selv

Auronde kan tilpasses dine personlige præferencer på enhver mulig måde. Du kan vælge mellem Aupings bejdse, fuld lak og højglansfarver. Auronde leveres også i tre forskellige højder: Auronde 1000 (34 cm høj), 1500 (41,5 cm høj) og 2000 (48 cm høj). Valget herfor er ikke rent æstetisk; en højere seng gør det lettere at komme ind og ud. Men at lave din seng er også lettere, hvis den ikke er for lav.

Takket være forskelligt tilbehør, såsom sengegavle, bagvægge, lamper og borde, kan du færdiggøre din Auping Auronde.

Auping sovekomfort

I sidste ende er det vigtigste sovekomfort. I din Auronde kan du vælge netbaser og madrasser fra Auping. Af alle sengebunde har netbunden den mest åbne struktur: 80% af madrassens underside forbliver fri for tilførsel af ren, frisk luft. God ventilation ovenfra og under sengen er ikke kun godt for hygiejnen, men også for madrassen, der er forsynet med et ventilationsgulv i bunden. Disse passer perfekt ind i Auronde og sikrer, at du vågner udhvilet igen.

Fordele:

 • Lang holdbarstid
 • Kan brugerdefineres med andet tilbehør
 • Lang garanti

Auping Essential

Auping Essential sengen

GÅ TIL BUTIK
 

Auping Essential er en seng med et klart design i smukke farver, der passer til alle soveværelser. Sengen er designet efter væsentlige værdier. Alle ønsker at opleve en følelse af sikkerhed og tryghed i din seng på grund af det let buede sengegavl. Sengen har et friskt, let udseende på grund af dens slanke linjer. De let buede ben afslutter sengen på en naturlig og venlig måde.

Fordele:

 • Sikkerhed
 • Flot udseende
 • Lavet af naturlige materialer

Auping Noa – Dansk designet

Auping Noa

GÅ TIL BUTIK
 

Noa, den nye seng af Auping, er designet af den danske designer og arkitekt Eva Harlou. Med denne seng har arkitekten designet en seng, der ser klassisk ud, og som passer ind i mange interiører, og som også er holdbar.

Noa har en enkel form, smarte detaljer og er lavet af naturlige materialer som bøg og egefiner. Den nye Auping Noa seng betyder bogstaveligt talt hvile, komfort og sikkerhed – et navn, der passende formidler, hvad Auping og Auping Noa står for sammen.

Sengen fås med 4 ben eller med 2 ben og 2 hjul på sengegavlen. Dette gør sengen let at flytte rundt.

Sengegavlen er detaljeret og har en buet form. Den er fastgjort til sengen med en skjult støtte, der får det til at se ud til at flyde bag sengen. Den fås både åben og lukket. Sengens kanter og hjørner er afrundede. Sengens ben står indad, så det ser ud til at flyde.

Med denne seng kan du også placere et Noa-bord i træ. Dette kan tjene som et natbord, men hvis du vipper det, kan det også bruges som et højere natbord.

Fordele:

 • Flot design
 • Kan brugerdefineres med andet Auping-tilbehør
 • Kombinere både komfort og sikkerhed

Auping Original – Passer til både klassiske og moderne soveværelser

Auping Original sengen

GÅ TIL BUTIK
 

Vil du købe en ny seng? Så tænk på Auping! Auping betyder sovekomfort på højeste niveau.

Auping Original er en komplet seng med et klart design baseret på Aupings spiralbase. Den kraftige ramme har slanke ben, og den kan kombineres med en sengegavl. Tilføj en god Auping madras, og du har alt, hvad du har brug for til en god nats søvn.

Auping Original-sengen kan placeres i både et klassisk og et design soveværelse.

Fordele:

 • Passer til både klassiske og moderne soveværelser.
 • Solidt design
 • Kan kombineres med andet Auping-tilbehør

Auping Royal – Bedste Auping seng til kropstilpasning

Royal seng

GÅ TIL BUTIK
 

Af alle sengebunde har spiralbasen den mest åbne struktur. God ventilation forlænger levetiden på din madras. En spiralbase giver optimal støtte og er meget fleksibel.

Auping Royal er topmodellen i Auping-serien. Royal mesh-basen er udstyret med innovative løsninger til forbedring af din sovekomfort. Takket være den sofistikerede teknologi er Royal den første seng, der tilpasser sig din soveposition under søvn, så du kan nyde en velfortjent nats søvn. Royal spiralbasen er udstyret med en automatisk komfortzone i højden af skulderzonen. Den tilpasser sig til skuldrene.

Fordele:

 • Kan tilpasse sig din krop under søvn
 • God ventilation
 • Meget fleksibel

Auping Original Box – Aupings boksfjederseng

Original Box sengen

GÅ TIL BUTIK
 

Tidløst design og øje for håndværk i høj kvalitet. Det er den originale boksfjeder seng fra Auping. 8 forskellige sengegavle. 14 tekstiler i forskellige farver. 10 farver til benene. Kan kombineres med alle (polstrede) boxmadrasser og topmadrasser. Elektrisk justerbar Smart sengebund efter ønske.

Fordele:

 • Kan brugerdefineres
 • Kan også fås i elekstrisk sengeversion
 • Kan placeres hvor som helst på dit soveværelse

Auping Criade – Aupings seng med flest madras muligheder

Criade sengen

GÅ TIL BUTIK
 

Auping Criade er en slank tidløs model, der vil se godt ud i mange soveværelser. Komforten vil i sidste ende blive bestemt af det rigtige valg af madras i Auping-kollektionen. Du har utallige muligheder: En almindelig pocket-madras, for eksempel, Inizio er et godt valg, men så snart du lærer Maestro-madrassen at kende, vil liggekomforten blive så meget mere behagelig. Criade kan kombineres med de klassiske hvide Auping madrasser og med polstrede Criade madrasser med topmadras.

Fordele:

 • Kan bruges med mange forskellige Auping madrasser
 • Flot design
 • Kan også fås i elekstrisk sengeversion

Hvorfor skal du vælge en Auping seng?

En god nats søvn har stor indflydelse på, hvor frisk og energisk du føler den næste dag. Det er vigtigt at have en god seng, der sikrer dig den bedste søvn. Kvaliteten af den seng, du sover på, er helt afgørende for din søvn. En Auping seng af høj kvalitet, du vågner frisk og veludhvilet dagen efter.

I næsten 130 år har Auping arbejdet hårdt på at lave den perfekte senge og madras til den perfekte nattesøvn. Derfor arbejder Auping konstant på eksisterende madrasser for at gøre dem endnu bedre. Aupings madrasser fremstilles omhyggeligt på Aupings miljøvenlige fabrik i Deventer, Holland, efter bæredygtige principper i genbrug og genanvendelige materialer.

Auping madrasser er velegnet til alle Auping senge og lagner og kan leveres i enkelt eller dobbelt størrelse med en eller to kerner. Det betyder, at du med Auping madras kan få en stor madras med to forskellige hårdheder.

Auping sortiment

Aupings madrasprogram tæller 5 forskellige madrasser i forskellige prisklasser, hvilket gør Auping tilgængeligt for et bredt publikum. Aupings madrasser er forskellige med forskellige funktioner, så der er en madras til enhver kropstype. Madrasserne har mellem 3-5 asymmetriske indbyggede komfortzoner, komfortlag, ventilerende 3D-strenge og indbygget topmadras. Fælles for Aupings madrasser er, at hver af dem består af bæredygtige materialer, der kombinerer ventilation, støtte, sengekomfort, temperatur og vaskbarhed. Med alle Aupings madrasser, fra basismadrassen, Inizio, til topmadrassen, er Vivo, kvalitet, komfort og bæredygtig produktion altafgørende.

Kvalitet

Et sundt liv med masser af energi begynder med en god nats søvn. Hos Auping har de udgangspunkt i, at en god nats søvn altid kan være bedre. Derfor har Auping arbejdet for passion og nysgerrighed i mere end 125 år for at finde ud af morgendagens ultimative søvnkomfort. Her er høj kvalitet, komfort, design og bæredygtighed i centrum. Hver Auping seng og madras er designet af specialister med sans for detaljer og produceret på fabrikken i Deventer, Holland.

Kvalitetstest

Alle Aupings produkter fremstilles på en bæredygtig måde, sikre for mennesker og miljø. Denne bæredygtige tilgang gør det muligt kontinuerligt at teste alle produkter, så de hele tiden kan forbedre sig.

Kvalitetsvurdering

Aupings produkter evalueres regelmæssigt af både hollandske og internationale kvalitetsbureauer. For eksempel valgte det hollandske forbrugeragentur igen i 2015 Auping Vivo madrassen som “Bedst i test”. Forbrugerstyrelsen testede en række typer fra forskellige producenter og importører. Madrasserne blev evalueret på en række aspekter, såsom støtte og fugtregulering. Vivo-madrassen var nummer et, når det kommer til levetid og støtte.

I 2012 tildelte det internationale dommerpanel ved Red Dot Design Award Auping Essential Bed en Product Design Award for det bemærkelsesværdige design.

Red Dot Design Award er en af ​​verdens vigtigste designpris. Auping Essential har også et Cradle Two Cradle Silver-certifikat. Cradle to Cradle-certifikatet garanterer, at et produkt består af mere end 50% genbrugsmaterialer eller materialer, der kan genbruges efter brug.

Garanti for en god nats søvn

Auping gør alt for at sove godt hver nat. De bruger de nyeste videnskabelige resultater vedrørende søvn og bruger de mest innovative og komfortable materialer.

Bæredygtighed

I en Auping seng behøver du ikke være søvnløs om natten og tænke på miljøet. Auping er det første og eneste sengevirksomhed, der er certificeret med Cradle to Cradle, som sikrer, at virksomheden designer produkter i rene materialer, der kan adskilles og genbruges i det uendelige, så du kan lukke øjnene med god samvittighed.

Auping er opmærksom på den stigende mangel på energi, mineraler og råvarer og om vores indvirkning på økosystemer. Derfor har de etableret et bæredygtigt forhold til miljøet, miljøet og mennesker med bæredygtig CO2-neutral produktion. Det er ambitionen, at alle arbejdsprocesser, produkter og tjenester skal være 100 procent. bæredygtig i slutningen af ​​2020 – både for deres egen og for fremtidige generationer.

Vedligeholdelse

Madrasser og dyner bliver altid lidt fugtige, fordi du sveder, mens du sover. Derfor anbefales det at lægge dynen sammen i sengens fod hver dag, når du står op. Så har madrassen og undersiden af ​​tæppet, som har været i kontakt med kroppen, mulighed for at tørre.

Kontroller madrassen regelmæssigt for slitage og skader. Kontakt altid Auping-forhandleren med det samme, hvis du finder skader.

Hvis der er pletter på Auping-madrassen, er de normalt lette at fjerne. Læg madrassen ovenpå og vask den med så lidt vand som muligt. Brug ikke klor eller andre ætsende stoffer, og lad madrassen tørre grundigt bagefter.

Madrassen er omgivet af et betræk. På nogle af Aupings madrasser kan betrækket fjernes. Auping anbefaler, at den rengøres en gang om året. “Cool” -typen kan vaskes i maskin, mens “Warm” -typen skal rengøres kemisk.

Sengetøj

Det anbefales, at lagner og lagner vaskes en gang om ugen, og at Molton-lagene vaskes en gang om måneden. Følg altid vaskeinstruktionerne på etiketten.

Hvis du har en høj seng, kan du hæve den lidt. På denne måde behøver du ikke bøje dig, når du skifter sengetøj. Det er også praktisk, når du støvsuger under sengen.

Pude

Ryst din pude hver dag og luft den lejlighedsvis (ikke i direkte sol) for at bevare dens friskhed og volumen.

Auping syntetiske og dunpuder kan maskinvaskes ved maksimalt 60 °C.

Dunpude kan vaskes i maskine, men det bør ikke gøres oftere end nødvendigt. Det er vigtigt, at du bruger (alkalisk) vaskemiddel, så snavs ikke beskadiges. Følg altid vaskeanvisningerne på mærkaten.

For at undgå slitage og tab af elasticitet bør puden ikke vaskes for ofte.

Hvis du vil have en mere hygiejnisk pude, er det bedre at bruge et Molton betræk omkring puden, som kan vaskes oftere.

Dyne

Giv din dyne en daglig shake-tur for at bevare dens friskhed og volumen.

Auping tekstiler og dyner kan maskinvaskes ved maksimalt 60 °C. Følg altid vaskeanvisningerne på tæppemærkaten.

Dynen bør ikke rengøres oftere end nødvendigt. Ved normal brug er det nok at få det gjort hvert fjerde eller femte år.

Garanti

I madrasser og senge kan der i løbet af de første 5 år forekomme skrømpninger i materialerne, så højden reduceres med op til 1,5 cm forskellige steder på grund af kroppens tryk. Dette er normalt, og en sådan reduktion er derfor ikke dækket af garantien. Efter 5 års brug kan højden reduceres med op til 2 cm forskellige steder på grund af kropstryk. Derfor er et krav mod dommen på grund af kroppens pres ikke dækket af garantien, hvis reduktionen er mindre end de ovennævnte målinger.

Hvad angår indbyrdes forhold mellem produkterne, kan størrelsen på madrasser og senge afvige fra de angivne mål.

Udveksling på madrasser

Skulle det ske, at du efter et par uger stadig ikke er tilfreds med din Auping-madras, kan du gøre brug af Aupings bytteservice. Denne service kan bruges én gang og gælder udelukkende for ikke-polstrede madrasser/hvide madrasser med aftageligt betræk:

 • Inizio
 • Adagio
 • Cresto
 • Maestro
 • Vivo
Populære
Faconlagen
Faconlagen - De 4 Bedste Faconlagener
Kontinentalseng
Bedste Kontinentalseng -  De 11 Bedste Kontinentalsenge
Gæsteseng
Gæsteseng → De 9 bedste gæstesenge
Sovestole
Sovestole → De 7 Bedste Sovestole i 2024
Sebra seng
Sebra Seng → Den Store Guide (februar 2024)
Seneste indlæg
Faconlagen
Faconlagen - De 4 Bedste Faconlagener
Dyne
Bedste Dyne 2024 - De 8 Bedste Dyner
Kontinentalseng
Bedste Kontinentalseng -  De 11 Bedste Kontinentalsenge
Topmadras
Bedste Topmadras - De 10 Bedste Topmadrasser
Hovedpude
Bedste Hovedpude - De 7 Bedste Hovedpuder