Seng Med Skrivebord → 4 Populære Modeller i 2024

Flexa Basic halvhøj børneseng med skrivebord - Nordic

Leder du også efter en seng med skrivebord? Når du læser vores artikel, går vi ud fra, at du som mange andre søger inspiration til de mange muligheder, der er til rådighed, når det kommer til senge med skrivebord. Eller måske er du bare usikker på, om du allerede har fundet den rigtige seng? Denne guide tager dig igennem, hvad vi mener er de vigtigste ting at overveje.

Flexa Halvhøj Seng – Bedste seng med skrivebord

Flexa Basic halvhøj børneseng med skrivebord - Nordic

GÅ TIL BUTIK
 

Hvis du ikke leder efter en halvhøj seng med arbejdsområde, vil Flexa Halvhøj seng med skrivebord være den bedste beslutning. Modellen har masser af plusser og passer praktisk talt til en lang række børneværelser. Dette er en mellemhøj seng med uoverskuelige alternativer.

Mange former for udnyttelse med denne seng med skrivebord

Flexa seng med skrivebord er sengen for potentielle resultater – det er der ingen tvivl om. Den kommer, som navnene foreslår, med et iboende arbejdsområde, hvor børn kan lave skolearbejde, tegne eller lege.

Arbejdsområdet består af et skrivebord, der holdes op af et skab. I skabet kan børn lægge bøger, komponere redskaber eller andre småting, og på denne måde er møblerne en tre-i-en-artikel.

Under stativet er der hjul, så både stativet og arbejdsområdet kan skubbes ind under møblerne, hvis der skal være bedre plads til leg i de unges værelse – det er klogt og pladsbesparende. Under sengen og bordet er der plads til egentlig leg, og her kan børn for eksempel lave en lille hule.

Som en anden belønning er omkostningerne ikke de mest overordentlig forfærdelige. Det er desuden ikke beskedent, men er alligevel positivt moderat – især når kvalitet og valg overvejes.

Robust i fyrretræ

Flexa Halvhøj seng med skrivebord ankommer i en ligetil, men glat plan, hvor nytten er i centrum. Tonerne er hvide og lysmørke, hvilket øger den grundlæggende artikulation, mens materialet indeni er fyrretræ. Fyrretræ er usædvanligt solidt, og derfor kan du være sikker på, at udviklingen virkelig er stærk og kraftfuld og kan fortsætte i lang tid fremover.

Den kan bære op til 100 kilo, så der kan ligeledes være plads til mor eller far i sengen, når du skal gennemgå søvntidshistorien højere oppe med dit barn.

Flexa halvhøj seng med skrivebord er fremtidsbevist, hvilket indebærer, at den meget vel kan blive opgraderet. Dette gøres effektivt ved at fjerne de lange ben, sengestangen og trædepallen, og bagefter vil barnet faktisk have lyst til at hvile i en lav seng langt ind i ungdommen.

Flexa Halvhøj seng med skrivebord er ikke svært at rengøre, da rengøringen skal afsluttes ved at rengøre modellen med et klamt materiale.

Seng, sengegavl, sengestang, trappestol, bord og hylde til trods. Du kan købe flere ting for at afslutte sættet.

Fordele ved denne seng med skrivebord:

 • Mange funktioner
 • Kan også bruges når barnet bliver ældre
 • Let at rengøre

Magne højseng – Bedste premium seng med skrivebord

Magne Højseng

GÅ TIL BUTIK
 

Med Magne højbed får du en høj seng til børn i en dansk grundlæggende plan. Fra begyndelsen kan det se en smule kedeligt ud. Ikke desto mindre kan dette utvilsomt ordnes. Du har mange valgmuligheder for at organisere rummet under højbedet som en lille hule.

Efterfølgende kan vi bare foreslå, at du overvejer, hvordan denne højbed kan huskes for det generelle tema i børneværelset. For eksempel kan det meget vel være ved at have ting som et arbejdsområde, sofa, fatboy, kommode eller lignende til at blive under højbedet. Bare det kreative sind trækker bestemte linjer for, hvordan du beslutter dig for at lysere hulen!

Selve højbedet er lavet i en hvid komplement, og hele udviklingen er beskrevet af styrke. Du kan for eksempel se dette som de tykke ben, som sengen hviler fast på. Den høje seng har målene L: 206 cm, H: 164 cm og B: 114 cm – Dette gør den til en seng, som dit barn ikke effektivt udvikler sig fra.

Fordele ved denne seng med skrivebord:

 • Stærk kvalitet
 • Plads til andet tilbehør

Ulemper:

 • Mindre sengeplads end andre modeller

Nordi All-In-One – Bedste seng med skrivebord inkl. skab og reol

NORDI ALL-IN-ONE HØJSENG

Dette produkt er desværre udgået…
Denne seng til unge er sandsynligvis det nærmeste til børneværelset. I en sådan grad, at vi virkelig kæmpede med at være enig med os selv i, om den skulle arrangeres som en høj seng eller noget helt unikt.

Den høje seng følger derfor med fuldstændigt indbyggede skabe, bogreol og arbejdsområde. Derfor sparer du med denne ordning masser af plads, men derudover er der masser af kontanter i kontrast til chancen for, at du skulle købe alle møblerne uafhængigt.

Fordele ved denne seng med skrivebord:

 • Skab og reol inkluderet
 • Mange funktioner
 • God sengeplads

Tvilum Lyon Half Height Loft Bed – Bedste seng med skrivebordstilbehør

Lyon halvhøjseng

Dette produkt er desværre udgået…

Hvis du leder efter en mellemhøj seng til unge, der følger med en masse ekstra, så vil Tvilum Half High Bed Lyon Half Height Loft Bed være den iøjnefaldende beslutning. Dette inkorporerer en trappestol, arbejdsområde, spisekammer og skuffer, og komponenterne er fremstillet sammen med sengen.

Seng med alt

Tvilum Half Height Bed Lyon Half Height Loft Bed er måske den mest ekstreme børneseng med udsmykninger – og som lidt ekstra er omkostningen naturligvis moderat, når du husker hver eneste komponent til prisen.

Modellen er noget for sig selv og er en husholdningsartikel af en hel blanding, der er samlet i ét element. Sengen er konvergenspunktet, og den er placeret øverst. De unge ankommer til den gennem en opadgående taburet, og i selve sengen er der en høj sengeskinne, der garanterer, at de ikke falder ud.

Et betydeligt antal af sengene med halv højde, ledsager et åbent rum under den aktuelle seng, og rummet her kan du generelt bruge til kapacitet eller til at lave en lille hule med en skygge.

På Tvilum Halvhøj Seng Lyon Halvhøjde Loftseng er omstændigheden unik, da den toppes af fabrikanten. Her vil du spore et koordineret skab, et arbejdsområde og en lille hylde lige som trinstolen.

Mange-i-en variation

Modellen tilføjer derfor en masse møbler til de unges værelse i et. Dette indebærer, ud over andre ting, at du ikke længere behøver at sikre et arbejdsområde eller et opbevaringsrum, og på den måde bliver den derudover til en praktisk beslutning.

Som lidt ekstra er planen ekstremt upartisk og glat, og varen kommer i hvide, brune og lyse nuancer. Det gør den enkelt at tilpasse børnenes rum til den individuelle stil, hvad angår toner og eksempler.

Møblerne er lavet af træ for en lang sejhed, og derfor er dette en anstændig langdistancespekulation.

Fordele ved denne seng med skrivebord:

 • Alt-i-en løsning
 • Kan også bruges når barnet bliver ældre
 • Flot design

Hvordan vælger du den rigtige seng med skrivebord

Størrelsen betyder noget

Et godt sted at starte er at beslutte, hvilken madrasstørrelse du gerne vil have i din nye seng. De to mest almindelige størrelser er 70 × 160 cm og 90 × 200 cm.

Størrelse 70 × 160 cm er en fantastisk lille størrelse. Skiftet fra en krybbe til en børneseng kan være noget usikkert for nogle børn, fordi de ikke er vant til at have så meget plads i sengen. Det er også en glimrende størrelse til mindre værelser, fordi det ikke fylder meget. Sengen er stor nok til en gennemsnitlig 8-årig. Da er det alligevel på tide at dekorere rummet til en pre-teenager.

Størrelse 90 × 200 cm er fantastisk, fordi dit barn vil have masser af plads til at vokse og samtidig give dig mulighed for at ligge behageligt ved siden af ​​dit barn. Hvis du overvejer at skifte seng til en høj seng eller køjeseng i fremtiden, er 90 × 200 cm størrelsen for dig, da det vil efterlade dig de bedste muligheder for ombygning.

Brug den også i fremtiden

Disse spørgsmål kan være svære at besvare, for hvem kan fortælle fremtiden? Det kan vi ikke, men vores erfaring fortæller os, at hvis du tænker på at genopbygge sengen til f.eks. en halvhøj, køjeseng, høj seng eller andre modeller vil det være værd at bruge en serie eller model, der understøtter dette fra begyndelsen.

Modulære sengesystemer er smart designet til at modulerne kan udskiftes eller fjernes uden at du behøver at skifte hele sengen. Det er ikke kun let for dig at skifte mening, men det er også bæredygtigt, fordi de fleste ressourcer bruges på at producere ‘soveområdet’ på en seng frem for f.eks. de høje ben.

Hoppekids BASIC -kollektion tilbyder et godt udvalg af standardmuligheder, mens PREMIUM-kollektionen tilbyder et næsten uendeligt antal senge, forlængelser og tilbehør.

 

Hvilken type er dit barn?

Det kan være en vanskelig opgave at vælge en seng. For at hjælpe dig har vi beskrevet forskellige typer børn og vores forslag til deres perfekte seng.

For de jordforbundne

Hvis dit barn føler sig bedst tilpas nær jorden, ville det perfekte valg være en børneseng. Der er muligvis ikke meget plads under sengen, men du kan enten passe nogle rummelige skuffer eller en udtræksseng. Desuden kan du altid købe et forhøjningsmodul til sengen, hvis dit barn pludselig får lyst til at klatre.

Til grotteboeren

Er drømmescenariet at lege gemmeleg, bygge pudeborde og putte sig? Så foreslår vi en halvhøj, mellemhøj eller køjeseng. Hvis du tilføjer et gardin og placerer en madras på gulvet under sengen, ved du altid, hvor barnet er: i sengen-hule, muligvis planlægger at stjæle cookies eller læse eventyr for sine bamser.

For dem der deler og har gæster

For fællesværelser og for børn, der ofte har overnattende gæster, ville det optimale valg være en løsning med to eller flere sovepladser i samme rum som et. For eksempel giver en køjeseng med en udtræksseng dig tre sovepladser uden at optage ekstra plads. En høj seng med møbler nedenunder skaber en lille ‘stue’ om dagen, og med vores lounge-modul kan du omdanne ‘sofaen’ til en gæsteseng.

For dem med højt til loftet

Hvis du er så heldig at have højt til loftet og har det godt med dit barn at kravle i seng, foreslår vi at kigge ind i vores højere senge, fordi de tilføjer værdifuld gulvplads til rummet.

Pladsen under sengen kan i stedet bruges til opbevaring, arbejdsplads, en hyggelig hule eller ’bare’ ekstra gulvplads til racerbiler og prinsesseslotte.

En anden smart måde at frigøre gulvplads på er at investere i opbevaring med en god højde eller solide hylder.

Seng med skrivebord – For dem uden meget plads

Det kræver en super forælder at dekorere et lille soveværelse. I et lille værelse skal du være ekstra forsigtig i dit valg inden for møbler – og især senge – fordi de hurtigt fylder det meste af pladsen.

Vi anbefaler en seng med en lille madrasstørrelse, der optager mindre gulvplads, eller at du vælger en højere seng, som giver dig ekstra plads under sengen. For en ekstra effekt kan du vælge en seng med både en lille madrasstørrelse OG højde!

Hvis du vil tilføje den ekstra

De fleste går efter en seng i neutrale farver, når de køber en seng, fordi det gør (gen)dekoration meget lettere. For andre er en farverig seng imidlertid drøm nummer et. Hvis du vælger en farverig seng, kan det være en god idé at bruge neutrale farver på væggene og andre møbler, da det kan skabe en pæn balance i rummet.

En anden måde at tilføje personlighed og atmosfære til et værelse, er ved at dekorere med puder og tekstiler. Det fantastiske ved tekstiler er, at de gør det let at ændre stilen på et værelse. Det betyder også, at dele af et værelse kan fungere godt til en mindre søskende.

Populære
Gæsteseng
Gæsteseng → De 9 bedste gæstesenge
Hængehule
Hængehule → De 8 Bedste Hængehule Telte
Sovestole
Sovestole → De 7 Bedste Sovestole i 2024
Sebra seng
Sebra Seng → Den Store Guide (maj 2024)
Flexa Basic halvhøj børneseng med skrivebord - Nordic
Seng Med Skrivebord → 4 Populære Modeller i 2024
Seneste indlæg
Faconlagen
Faconlagen - De 4 Bedste Faconlagener
Dyne
Bedste Dyne 2024 - De 8 Bedste Dyner
Kontinentalseng
Bedste Kontinentalseng -  De 11 Bedste Kontinentalsenge
Topmadras
Bedste Topmadras - De 10 Bedste Topmadrasser
Hovedpude
Bedste Hovedpude - De 7 Bedste Hovedpuder