Seng 160×200 cm → De 18 Bedste Senge i 160×200 cm

Seng 160x200

Hvis du er på udkig efter en ny seng, har du kommet til det rette sted. Vi har samlet de 18 bedste senge i 160×200-størrelsen, så du kan finde den helt rigtige model til dig. Uanset om du foretrækker en luksuriøs elevationsseng eller en simpel kontinentalseng, kan du finde den her!

Kontinentalsenge 160×200 cm

Nedenfor finder du 7 af de bedste kontinentalsenge i størrelsen 160×200 cm.

Jupiter Kontinentalseng 160×200 cm

Jupiter - Sort

GÅ TIL BUTIK
 

Nyd en behagelig nats søvn i Jupiter-sengen, der er udviklet og produceret i Danmark af professionelle syvsovere. Sengen har 7 bedre komfortzoner, der sikrer, at du sover godt hele natten igennem. Med fokus på at gøre din entre til drømmeland behagelig og let, har vi inddelt sengens pocketfjedre i 7 bedre komfortzoner. Alt sammen for at sørge for, at din nat på langs bliver bedre. Jupiter er ideel tilfolk, der ønsker at sove godt.

Vil du have en topmadras, der både er støttende, frisk og behagelig? Så er Jupiter lige noget for dig. Dens topmadras har en fire centimeter tyk latexkerne, som gør den enormt behagelig at ligge på. Desuden er latex ventilerende, åndbart og slidstærkt, så du kan sove godt om natten uden at blive for varm eller klam. Jupiter er den perfekte madras til dig, der ønsker at sove godt i mange år fremover.

Snefrid Snö 160×200 cm

Snefrid Snö - 160x200

GÅ TIL BUTIK
 

Snefrid Snö er en kontinentalseng af naturlige materialer, bygget til at yde den bedst mulige støtte til din krop. Produceret af danske håndværkere med fokus på kvalitet og bæredygtighed, har vi givet vores senge et 100 dages risikofrit prøveforløb, så du kan være helt sikker på, at det er den rigtige løsning for dig. Vores kontinentalsenge leveres direkte fra fabrikken og håndteres med den største omhu, så du kan være sikker på at modtage etprodukt, der lever op til dine forventninger. Snefrid Snö er en kontinentalseng med 7 zoner, der giver den bedst mulige støtte til din krop. Zoneringen sikrer, at du får den støtte, du har brug for i de forskellige områder af kroppen, og at du derfor sover bedre.

Ovia 160×200 cm

Ovia - Blå

GÅ TIL BUTIK
 

Når det kommer til din søvn, er kun det bedste godt nok. Det er Ovia et meget klart eksempel på. Sengen er opbygget af materialer, der tilsammen har ét fælles mål: At sikre dig den sundeste og mest komfortable søvnstation. Vi tror på, at det gøres ved at vælge bæredygtige og slidstærke komponenter, og Ovia har derfor et ekstra fjedrelag, det heltrigtige størrelse pudebetræk og en topmadras, der sikrer optimal komfort.

Emma’s 160×200 cm kontinentalseng

Emma Kontinentalseng

GÅ TIL BUTIK
 

Nu kan du nyde den komfortable følelse af at sove på et hotelværelse hjemme i din egen seng! Emma Kontinentalsengen er designet med luksus og elegance for øje, og kommer fuldstændig samlet – bare lige til at trække ind i soveværelset. Madrassen er certificeret af OEKO-TEX®, og har en ergonomisk form med 7 forskellige komfortzoner, der sikrer en god nats søvn. Sengen leveres meden unik topmadras med en blød og lækker overflade af høj kvalitet. Denne seng er designet til at give dig den bedste søvnoplevelse – både i forhold til din komfort, men også på grundaf sin ergonomiske form, der aflaster ryggen. Med Emma Kontinentalsengen er du sikker på at få den bedste nattesøvn.

London 160×200 cm

LONDON - 160X200 CM

GÅ TIL BUTIK
 

Leder du efter en god nats søvn? Se ikke længere end London-sengen. Med sit komfortable kontinentale design vil det være svært at stå op om morgenen – men i det mindste vil du være veludhvilet til endnu en nat i paradis. Denne seng er udformet med sans for detaljer og vil helt sikkert give dig den bedste søvn i dit liv. – Hvad siger vores kunder?

“Jeg har aldrig sovet bedre! Min London seng er det perfekte sted at slappe af og få en god nats søvn. Jeg vil anbefale denne seng til alle.”- Sarah, Valby

“Jeg har aldrig sovet så godt! Jeg ville ønske jeg havde købt denne seng tidligere. Det er simpelthen den bedste seng, jeg nogensinde har ejet.”- John, Aalborg

Hästens seng 160×200 cm

Hästens Kontinental dobbeltseng

GÅ TIL BUTIK
 

Hästens Herlewing dobbeltseng er designet til at give dig de bedste forudsætninger for en afslappende og revitaliserende nattesøvn. Betjeningen er enkel med tre samarbejdende fjedersystemer, der sørger for, at du ikke bliver forstyrret af din partners bevægelser. Samtidig reagerer hver fjer på egen hånd, hvilket giver en optimal støtte til kroppen. Springmadrassen er lavet af 35 lag af fineste materialer, hvilket giver den unikke evne til at følge kroppens bevægelser. Sengen kan indstilles i tre fasthedsgrader; blød, medium og fast – så der er altid den helt rigtige støtte.

Velour seng 160×200 cm

Velour Sandwich Kontinental Imperia LUX Grå 160x200 cm

GÅ TIL BUTIK
 

Velour Sandwich Kontinental Imperia LUX er det perfekte valg for dem, der ønsker det allerbedste. Denne luksuriøse seng tilbyder et elegant design og overlegen komfort takket være sin dobbeltfjederkonstruktion. Velourstoffet er desuden skumlamineret og lysafvisende, hvilket sikrer, at din seng kommer til at se godt ud og føles godt i mange år fremover. Sengen er desuden udstyret med et luftventilationssystem, som forhindrer fugt i at ophobe sig. Kontinental Imperia LUX er derfor det perfekte valg for dem, der leder efter den ultimative søvnoplevelse.

Boxmadrasser 160×200 cm

Nedenfor finder du 7 af de bedste boxmadrasser i størrelsen 160×200 cm.

Senses Motion 160×200 cm

Senses Motion - Beige

GÅ TIL BUTIK
 

Vidste du, at en god nats søvn kan forbedre hele din dag? Med Senses Motion kan du nemt skifte fra seng til dag. Vores komfortable seng vil omslutte dig i blødhed og støtte, når du driver ud til drømmeland, så du kan vågne op og føle dig forfrisket og forfrisket. Invester i en bedre nattesøvn i dag og se forskellen for dig selv! Hvad er det bedste ved Senses Motion?

Der er mange ting, der gør Senses Motion til den perfekte seng for enhver sovetid. For det første er den lavet af høj kvalitet materialer, så du kan være sikker på, at den vil holde i mange år. For det andet har den en unik teknologi, der giver dig mulighed for at justere dens støtte og blødhed, så du altid kan få den komfort , du har brug for. Og for det tredje er den super let at sætte op og tage ned, så du kan få den i gang på ingen tid. Senses Motion er den perfekte seng til enhver, der ønsker en bedre nattesøvn. Prøv den i dag, og se hvor meget det kan ændre din sovetid for en bedre.

Jupiter Boxmadras 160×200 cm

Jupiter - Sort

GÅ TIL BUTIK
 

Har du brug for en ny seng? Så se nærmere på Jupiter. Med Jupiter får du en god seng til en fordelagtig pris. Sengen er lavet i Danmark af professionelle syvsovere, og den er designet til at give dig de bedste sovebetingelser. Den indeholder 7 komfortzoner, som giver dig den støtte, du behøver, hvor du behøver det. Derudover er der også fokus på åndbarhed og ventilation, så du kan sove trygt og godthele natten.

Astrid Fjord – Seng med opbevaring 160×200 cm

Astrid Fjord - 160x200

GÅ TIL BUTIK
 

Når man køber en Nordic Dream Astrid Fjord boxseng, køber man ind i en seng af højeste kvalitet. Sengen er designet med rene nordiske linjer, og den er bygget op af nøje udvalgte naturlige materialer, der yder den bedst mulige støtte til din krop. Med en Astrid Fjord soveværelsesindretning bliver man ikke bare behageligt aflastet fra jordens tyngdeloven – man får også en unik soveoplevelse, hvor man kan slappe helt af og lade sig opsluge af drømmene.

Venus Diamant 160×200 cm

Venus Diamant - Antracit

GÅ TIL BUTIK
 

Komfort og støtte – to elementer, der er afgørende for en god nats søvn. Venus Diamant har fokus på at give den bedst mulige soveoplevelse, så du kan få energien tilbage til at tackle hverdagen. Med pocketfjedre og en grafitbehandlet topmadras sikrer Venus Diamant, at du kan slappe helt af og få den dybeste og mest behagelige søvn. Drømmeland ligger lige om hjørnet – hop med på eventyret!

Freja Älv 160×200 cm

Freja Älv - 160x200

GÅ TIL BUTIK
 

Freja Älv er en bokseseng i luksusklassen. Den har rene nordiske linjer og er fremstillet af nøje udvalgte naturmaterialer, der giver den bedst mulige individuelle støtte til hele din krop. Hos Nordic Dream står vi ved vores kvalitet, og tilbyder derfor 100 dages risikofri prøveperiode samt 100 dages gratis ombytning af madrassenhvis dens fasthed ikke passer dig.

Elevationssenge 160×200 cm

Nedenfor finder du 7 af de bedste elevationssenge i størrelsen 160×200 cm.

Haven 160×200 cm

Haven - Blå
GÅ TIL BUTIK
 

Haven er den perfekte seng til alle, der leder efter en bæredygtig søvnløsning af høj kvalitet. Det elegante design og det moderne udtryk er perfekt til enhver skandinav, mens fokus på kvalitet, dansk design og miljøvenlige materialer gør det til det perfekte valg til det moderne hjem. Haven er lavet af en blanding af certificeret FSC- egetræ og bæredygtigt gummiwood, og er designet til at give den bedste komfort og støtte. Topmadras og ben er lavet af 100% naturliglatex, som er kendt for sin unikke evne til at tilpasse sig din krop og give optimal støtte. Alle materialer er miljøvenlige og bæredygtige, så du kan sove godt om natten ved at vide, at du også gør en positiv indvirkning på miljøet.

Hvis du leder efter en enestående højdemotor, har du brug for Haven. Vi har indgået et samarbejde med den danske producent Linak, der er eksperter i at udvikle lydløse og kraftfulde motorer. Den 20 centimeter tykke ramme er lavet af massiv svensk fyr, der sikrer mange års kvalitetssøvn. Derudover giver det danske design dit soveværelse et strejf af klasse. Invester i Haven og få den bedst mulige nattesøvn.

Venus Natural 160×200 cm

Venus Natural - Beige

GÅ TIL BUTIK
 

Den bedste elevationsseng på markedet! Venus Natural er en ergonomisk og innovativ seng, der sikrer optimal støtte og komfort. Med en unik kombination af de bedste komponenter og materialer opnår Venus Natural den ultimative soveoplevelse. Lige fra det bløde, åndbare betræk til det stærke, massivt træramme og de effektive elevationssystemer, er Venus Natural sengen designet til at give dig den bedste nattesøvn.

Leder du efter den perfekte blanding af komfort og natur? Venus Natural er kombineret med en 100% naturlig topmadras. Gennem en sirlig proces har vi udvalgt og sammensat alle komponenter for at tilbyde dig det bedste i begge verdener: Uanset om du er ved bevidsthed eller i drømmeland, skal du have det behageligt.

Ragna Fjäll 160×200 cm

Ragna Fjäll - 160x200

GÅ TIL BUTIK
 

Med sine ergonomiske pocketfjedre og materialer af høj kvalitet er Ragna Fjäll en top-of-the-line danskfremstillet elevationsseng. Med rene nordiske linjer på ydersiden og omhyggelig konstruktion fra udvalgte materialer på indersiden, er denne seng bygget til at holde.

Og fordi Nordicdream står ved deres kvalitet, tilbyder vi en 100-dages risikofri prøveperiode samt en 100-dages gratis udvekslingspolitik for madrasfasthed. Så hvorfor vente? Giv dit soveværelse en opgradering med Ragna Fjäll i dag.

Jupiter Elevationsseng 160×200 cm

Jupiter - Sort

GÅ TIL BUTIK
 

Jupiter-sengen er perfekt til dem, der ønsker et godt tilbud. Med materialer af højeste kvalitet og en overkommelig pris er Jupiter-sengen en fantastisk seng til hverdags- og feriebrug.

Sengens topmadras er lavet af TENCEL®, der er kendt for at være et meget åndbart og blødt materiale. TENCEL® er lavet af FSC-certificeret træ-kvas fra bøgetræer og eukalyptustræer, hvilket gør det til et vildt blødt, åndbart og let materiale. Madrassen i Jupiter-sengen er også lavet af TENCEL®, der sikrer en godog tør sovekomfort.

Jupiter-sengen er også udstyret med en virkningsfuld motor, der gør det muligt at justere sengens højde og dermed også få en behagelig søvn. Jupiter-sengen er desuden udstyret med en 10 centimeter tyk ramme i fyrretræ, der giver et robust fundament for en fremragende nattesøvn.

Sengerammer 160×200 cm

Nedenfor finder du et par stilrene sengerammer i målet 160×200 cm

Messina – Seng med skuffer 160×200 cm

Messina Sengeramme

GÅ TIL BUTIK
 

Messina er en lækker og praktisk sengeramme i massivt fyrretræ, der er FSC-certificeret. overfladen er olieret for en flot og lækker finish. du kan selv vælge hvilken madras, der skal sikre god komfort og skøn nattesøvn for dig. Som bund til Messina sengerammen kan du vælge rullelameller eller fravælge dem helt, hvis du allerede har en anden type bund i din nuværende sengeramme. Men hvis du ønsker at få mest ud af din nye sengeramme, så anbefaler vi, at du køber en af vores rullelameller med tilbehør. Med Messina er det let at skifte stil og udseende på din seng, og dermed også på dit soveværelse.

Med fire dybe og rummelige skuffer er denne sengeramme perfekt til opbevaring af sengetøj, håndklæder, sko eller andre ting, som du har brug for at holde ude af syne. Desuden er kvalitetsmaterialerne og det tidløse designaf denne sengeramme med til at give dig den ultimative søvnløsning, som du har brug for.

Bed City Sengeramme 160×200 cm fra KARE DESIGN

KARE DESIGN Bed City sengeramme

GÅ TIL BUTIK
 

Leder du efter et strejf af royalt i dit soveværelse? Du behøver ikke lede længere end KARE DESIGN Bed City sengeramme. Dette fine stykke er neutralt i farven og perfekt til at blande sig med enhver indretning eller stil. Plus, på 160×200 cm giver det masser af plads til at blive hyggeligt. Det bløde stof og det majestætiske hovedgærde gør denne seng til en rigtig bedøvelse – perfekt til dem, der sætter pris på klassisk skønhed og udsøgt design.

Populære
Faconlagen
Faconlagen - De 4 Bedste Faconlagener
Kontinentalseng
Bedste Kontinentalseng -  De 11 Bedste Kontinentalsenge
Gæsteseng
Gæsteseng → De 9 bedste gæstesenge
Sovestole
Sovestole → De 7 Bedste Sovestole i 2024
Sebra seng
Sebra Seng → Den Store Guide (februar 2024)
Seneste indlæg
Faconlagen
Faconlagen - De 4 Bedste Faconlagener
Dyne
Bedste Dyne 2024 - De 8 Bedste Dyner
Kontinentalseng
Bedste Kontinentalseng -  De 11 Bedste Kontinentalsenge
Topmadras
Bedste Topmadras - De 10 Bedste Topmadrasser
Hovedpude
Bedste Hovedpude - De 7 Bedste Hovedpuder