Sengehimmel → De 10 Bedste Sengehimler

Sengehimmel

Sengehimler er en sand prinsessedrøm, men de kan også være ganske praktiske til at skærme dit barn for lys og forstyrrende lyde. Sengehimlen kan både placeres over børnesengen eller frit ude i rummet, hvor I kan skabe en lille hule til leg og fordybning. Leder du efter den perfekte sengehimmel til dit barn? Så læs med her, hvor vi har samlet en guide til de 10 bedste sengehimler til børn og babyer, der forhåbentligt kan hjælpe dig med at beslutte, hvilken sengehimmel baby skal have glæde af.

Liewood sengehimmel – den bedste til prisen

Liewood Enzo Sengehimmel Stormy Blue

Liewood sengehimlen er tidløs og klassisk og er designet med enkle nordiske hjem i tankerne. Den vil derfor passe godt ind i de fleste danske hjem, og kan sagtens være en del af stuens permanente indretning uden at stjæle fokus. Samtidig får du med Liewood en virkelig god sengehimmel til en fornuftig pris.

Hvis du ønsker at peppe dens udtryk lidt op, kan du købe nogle flotte pomponer, særligt designet til Liewood sengehimlen, som du kan sætte på sengehimlens top. Det giver et hyggeligt og eventyrligt look, som dit barn med garanti vil elske.

I sengehimlens top er der monteret en rund bøjle i metal. Den sørger for, at sengehimlen holder sin runde form og ikke ”klasker sammen”. Himlen er fremstillet i 100% økologisk bomuld og hvis det bliver nødvendigt, kan den håndvaskes i koldt vand, dog uden vaskemiddel.

Liewood sengehimmel er til dig, der sætter pris på god kvalitet, men hverken har lyst eller råd til at betale dyre domme for det.

Farve på sengehimmel blå.

Fordele

 • God pris.
 • Holder sin runde form.
 • Pomponer kan tilkøbes.

Ulemper

 • Kan ikke maskinvaskes.

Ronja sengehimmel – den luksuriøse

RONJA SENGEHIMMEL - ROSA

Den lækre Ronja sengehimmel fra Oyoy Mini er fremstillet i 100% økologisk bomuld og er OEKO-TEX certificeret. Den er altså fuldstændig fri for skadelige stoffer og kemikalier. Samtidig er den utroligt smuk at se på, og har en høj grad af detaljerigdom, der udstråler kvalitet.

Sengehimlen giver associationer til riddere og prinsesser, og den vil være den oplagte ramme til højtlæsning af eventyr. Den kan derudover lukkes og åbnes både foran og bagved, hvilket også gør den ideel til en hyggelig omgang gemmeleg.

Med det smukke og legesyge design er sengehimlen oplagt som hule, og den kan sagtens blive en permanent del af indretningen i børneværelset. Himlen er lavet i det blødeste bomuld, der har et smukt fald.

Du skal overveje Ronja sengehimlen, hvis du sætter pris på lækre materialer og gerne vil investere i en sengehimmel til dit barn, der er noget udover det sædvanlige.

Farve på sengehimmel rosa.

Fordele

 • 100% økologisk bomuld.
 • Smukke detaljer.

Ulemper

 • I den dyrere ende af prisskalaen.

JaBaDaBaDu sengehimmel – den alsidige

 Sengehimmel - hvid

Det svenske mærke JaBaDaBaDu står bag denne skønne sengehimmel af fineste kvalitet. Sengehimlen er en smule gennemsigtig, hvilket giver et fint og elegant udtryk. Det gør, at der ikke bliver helt mørklagt, når barnet leger hule, og at du samtidig bedre kan holde øje med barnet, hvis det sover under sengehimlen.

Du kan nemt hænge JaBaDaBaDu sengehimlen op på en krog i loftet, og en af de store fordele ved sengehimlen er, at den passer på alle forskellige størrelser senge. Så sengehimlen kan følge barnet i flere år, selv når det vokser ud af tremmesengen.

Bare fordi sengehimlen er smuk og elegant, stopper det ikke børn fra at tørre beskidte hænder af i stoffet eller at dekorere med tusch. Heldigvis kan sengehimlen godt maskinvaskes ved lavere grader, maksimalt 30.

JaBaDaBaDus sengehimmel er for dig, der kunne tænke dig en sengehimmel, der dækker de fleste behov, og sætter pris på, at den kan vaskes, så du ikke hele tiden skal have øjnene på dine børns potentielt fedtede fingre.

Farve på sengehimmel hvid.

Fordele

 • Kan maskinvaskes ved 30 grader.
 • Passer på alle typer senge.

Ulemper

 • Ikke oplagt, hvis mørklægning ønskes, når barnet skal sove.

Filibabba sengehimmel – den legesyge

FILIBABBA SENGEHIMMEL - GREY

Filibabba har lavet en skøn sengehimmel til tremmeseng i økologisk kvalitetsbomuld. Himlen er GOTS-certificeret, og er derfor stemplet økologisk hele vejen igennem. Lige fra dyrkningen af bomulden til det endelige produkt.

Toppen af sengehimlen, der måler 44 centimeter i diameter, kommer med to fine trækugler, der fungerer godt til leg og som en uro, som dit barn kan kigge på inden sengetid.

Trækuglerne kan også skiftes ud med forskellige uroer i alle mulige mønstre og farver. Det gør sengehimlen til et hit blandt de helt små. Sengehimlen er derudover lavet af såkaldt mulin-stof som blandt andet bruges i stofbleer. Det er derfor meget let og åndbart, hvilket skaber et dejligt sovemiljø for baby.

Filibabba vil være et godt valg til dig, der kan lide at omgive dine børn med legetøj, og samtidig sætter pris på økologi og materialer, der er sunde for din baby.

Farve på sengehimmel grå.

Fordele

 • Kommer med to trækugler til uro.
 • Åndbart materiale.
 • Kan maskinvaskes ved 40 grader.

Ulemper

 • Kunne godt være lidt større.

Sebra sengehimmel – den elegante

 Sengehimmel - Powder Blue

Den elegante sengehimmel fra Sebra i 100% bomuld har det fineste fald i stoffet, der er lavet i musselintekstur. Den vil med garanti bidrage med elegance og prinsessefølelser til det rum, du placerer den i, og er både skøn for store og små.

Sengehimlen har derudover en smart strop i toppen, der gør det nemt for dig at hænge den op i loftet, hvad end det er til en lille hyggekrog eller over dit barns seng til afskærmning, når det sover. Uanset hvad du vælger, vil himlens elegance dekorere rummet på fineste vis.

Sengehimlen er designet med en metalbøjle i midten, som du kan hænge en lille uro op i. Det giver mulighed for at lege yderligere med udtrykket og at fornøje dit barn med forskellige figurer. Farvekoordiner for eksempel uroen med sengehimlens farve. På den måde kan du gøre sengehimlen til en aktiv del af boligindretningen.

Du skal overveje Sebra sengehimmel, hvis du er æstetiker til fingerspidserne og elsker at omgive dig med smukke ting. For hvorfor skulle din babys interiør ikke afspejle din sans for indretning?

Farve på sengehimmel blå.

Fordele

 • 100% bomuld.
 • Elegant fald.
 • Plads til uro.

Ulemper

 • Det fine stof gør, at graden af mørklægning er lav.

Vanilla Copenhagen sengehimmel – den lille

Vanilla Copenhagen - Hvid

Vanilla Copenhagen har lavet en lille fin sengehimmel i 100% bomuld, der kan sættes på enden eller siden af din babys tremmeseng eller vugge. For at sætte sengehimlen op, kræver det, at du har en himmelpind (sengehimmel stativ), som himlen kan hænges op på.

Sengehimlen måler 152 cm i højden og 240 cm i bredden, og er lavet til den lille baby. Sengehimlen vil give dit barn den ro og afskærmning som det har brug for, for at få en god nattesøvn

Da sengehimlen er lavet i et elegant stof, vil den også være en smuk detalje i hjemmet og komplimentere tremmesengen på smukkeste vis.

Vanilla Copenhagens skønne sengehimmel er til dig, der har en lille baby, der sover i vugge eller mindre tremmeseng, som har brug for ro, når der skal soves. Og så skal du også overveje denne sengehimmel, hvis du er vild med smukke og bløde bomuldstekstiler.

Farve på sengehimmel hvid.

Fordele

 • Fremstillet i 100% bomuld.
 • Elegant udtryk.

Ulemper

 • Kræver himmelpind.

Konges Sløjd sengehimmel – den økologiske

Konges Sløjd - ESPALIER

Sengehimlen fra Konges Sløjd er skabt i 100% økologisk bomuldsmusselin, og der er i sandhed kælet for materialerne i denne himmel, hvor firmaet bag blandt andet har haft fokus på at være miljøvenlige i produktionen.

Sengehimlen kan sammenlignes med mere kendte mærker som for eksempel den populære numero 74 sengehimmel, der også har fokus på økologi og miljøet. Konges Sløjd sengehimlen er dog et betydeligt billigere alternativ.

Sengehimlen fra Konges Sløjd giver et skønt tilflugtssted for dit barn, der kan være i sin helt egen fantasiverden under den fine sengehimmel. Som en fin detaljer hænger der to bløde kvaster i guld ved sengehimlens indgang for at understrege den eventyrlige stemning. Sengehimlen fås i de fineste mønstre, der sætter gang i fantasien.

Konges Sløjds sengehimmel er et godt valg for dig, hvis økologi og miljøet er vigtigt for dig, men at du samtidig ikke ønsker at skulle af med alt for mange penge. Du skal også overveje denne sengehimmel, hvis du og dit barn er vild med leg og fine mønstre.

Farve på sengehimmel espalier.

Fordele

 • Fremstillet i 100% økologisk bomuld.
 • Fine kvaster medfølger.

Ulemper

 • En meget børnevenlig sengehimmel, der kan være for barnlig til eksempelvis stuen.

Cam Cam sengehimmel – den bæredygtige

Cam Cam , 250x50cm - Poppies

Med en 100% økologisk Cam Cam Copenhagen sengehimmel får du en himmel, der er GOTS-certificeret, hvilket vil sige, at den lever op til en række krav om produktionsforhold, materialer mm.

Du kan derfor med god samvittighed hænge sengehimlen op over dit barns seng når det skal sove eller fra loftet i stuen for at skabe en lille hyggekrog til for eksempel læsning og puslespil. Himlen har en ring i toppen, lavet i metal, der sørger for at sengehimlen holder sin hyggelige runde form, når I sidder og leger under den.

Cam Cam sengehimlen er vævet i musselinstof, der falder på smukkeste vis og modellen vi her fremhæver, er i det fineste valmuemønster, der vil dekorere jeres hjem og give sommerfornemmelser.

Vælg Cam Cam sengehimlen, hvis du sætter en ære i at være en bevidst forbruger og ønsker, at en sengehimmel skal have certificeringerne i orden.

Farve på sengehimmel valmuemønster.

Fordele

 • GOTS-certificeret.
 • Falder smukt.
 • Holder sin runde form godt.

Ulemper

 • Kan ikke maskinvaskes.

Leander sengehimmel – den ventilerende

Leander - Linea/Luna - Dusty Rose

Denne sengehimmel er specielt designet til at sidde på Linea og Luna-sengen, der også er lavet af Leander. Du kan dog godt bruge den på andre senge eller til at hænge fra loftet som et telt. Her skal du bare væres opmærksom på, at den er forholdsvis kort i forhold til andre sengehimler.

Sengehimlens stof er af bomuld, der er utroligt let og luftigt. Det gør sengehimlen særligt egnet til små babyer, der undgår at blive for varme, når de ligger og sover under denne sengehimmel.

Hvis du allerede har Linea og Luna-sengen er denne Leander sengehimmel et oplagt valg til dig. Sengehimlen vil passe perfekt sammen med sengen. Hvis du ikke har den tilhørende seng, kan Leander sengehimmel stadigvæk godt være et godt valg til dig. Især hvis du vægter god ventilation omkring din baby højt.

Farve på sengehimmel støvet rosa.

Fordele

 • Let og luftigt bomuld.

Ulemper

 • Kortere end andre sengehimler på markedet.

Sleepi sengehimmel – den enkle

Sleepi Himmel - Hvid

Sleepi sengehimmel fra Stokke er en let og luftig sengehimmel i 100% polyester, der er OEKO-TEX certificeret. Den fungerer allerbedst, hvis du bruger den sammen med en Sleepi seng, men er også helt udmærket til andre slags senge.

Sengehimlen er smuk, let gennemsigtig og meget enkel i sit udtryk. Den vil derfor ikke forstyrret øjet, men falder smukt om din babys seng uden at pådrage sig alt for meget opmærksomhed. Sengehimlen er også let at pakke væk, hvis du ikke ønsker at bruge den i en periode, da den fylder meget lidt.

Stokke sengehimlen skaber derudover et godt sovemiljø for dit barn ved at være meget let og luftigt. Dit barn får derfor masser af god luftcirkulation under søvnen, men får samtidig også ro for forstyrrende støj og sollys.

Overvej at købe Sleepi sengehimmel, hvis du ikke gider alt for mange dikkedarer, når det kommer til babyudstyr. Sengehimlen vil været et godt match til dig, der bor enkelt og sætter pris på et klassisk nordisk look.

Farve på sengehimmel hvid.

Fordele

 • Nem at montere.
 • God plads.
 • Let stof for god ventilation.

Ulemper

 • Man kan få andre sengehimler i finere materialer i samme prisklasse.
Populære
Gæsteseng
Gæsteseng → De 9 bedste gæstesenge
Sengetæpper
Sengetæpper → 25 Dejlige Tæpper Til Din Seng
Hængehule
Hængehule → De 8 Bedste Hængehule Telte
Sovestole
Sovestole → De 7 Bedste Sovestole i 2024
Flexa Basic halvhøj børneseng med skrivebord - Nordic
Seng Med Skrivebord → 4 Populære Modeller i 2024
Seneste indlæg
Faconlagen
Faconlagen - De 4 Bedste Faconlagener
Dyne
Bedste Dyne 2024 - De 8 Bedste Dyner
Kontinentalseng
Bedste Kontinentalseng -  De 11 Bedste Kontinentalsenge
Topmadras
Bedste Topmadras - De 10 Bedste Topmadrasser
Hovedpude
Bedste Hovedpude - De 7 Bedste Hovedpuder