Gæsteseng → De 9 bedste gæstesenge

Gæsteseng

En seng til gæsterne er must-have i enhver bolig. Pladsen og indretningen i dit hjem har stor indflydelse på, hvilken type seng du skal købe, så du kan have venner eller familie på overnatning hos dig. Der findes mange varianter af senge, der er beregnet til gæster. Fælles for alle sengene i kategorien er, at de er lavet i praktiske og pladsbesparende designs, så du kan folde sengen sammen, når den ikke er i brug.

Herunder finder du et stort udvalg af gæstesenge, der matcher den rummelige villa og den kompakte lejlighed.

Hemera Gæsteseng 90×200 – praktisk seng til den mindre bolig

Hemera Gæsteseng 90x200 15cm fjeder-madras

Er der begrænset med plads derhjemme? Eller vil du udnytte hver en m2 bedst muligt i boligen? En gæsteseng i sammenklappelig udgave er en fordel i mange situationer. Denne Hemera seng er designet til, at du kan folde sengen sammen, når den ikke er i brug. Dermed skal du ikke til at indrette et helt værelse til overnattende venner, og du slipper for at opmagasinere dine personlige ejendele i skabe for at få plads til en seng.

Benene på sengen kan foldes ind, så det er muligt at have Hemera ståede i et rummeligt skab eller bag en dør.

Dine gæster kommer ikke til at gå ned på komfort, når de sover hos dig. Hemera sengen leveres med en 15cm tyk madras med medium-fast polstring, der giver optimal støtte for kroppen.

Der er praktiske transporthjul under sengen, som letter arbejdet for dig, når sengen skal tages frem eller opbevares efter brug. Du skal være opmærksom på, at det kun er muligt at købe Hemera sengen online. Sammenholdt med andre gode og moderne gæstesenge befinder Hemera sig i den høje ende af prisskalaen. Den kan være det rette valg for dig, der ofte har en gæst på overnatning, som fortjener den bedste nattesøvn.

Specifikationer

 • God polstring
 • Transporthjul
 • Sammenklappeligt design
 • Egnet til både unge og voksne
 • Eksklusivt valg

“Gaia” 80×190 – billig gæsteseng i god kvalitet

Gaia Gæsteseng 80x190 10cm madras m. betræk

Vil du spare penge på dit køb af seng til gæsterne, skal du finde gæstesenge på udsalg. Gaia sengen er lavet i et klassisk, sammenfoldeligt design, der gør den praktisk at bruge og opbevare. Der følger en 10cm tyk madras med samt betræk, så du kan tage sengen i brug med det samme. Du kan spare knap 30% ved at købe din kvalitetsseng på tilbud. Når du handler på udsalg, er det kun prisen, du går på kompromis med.

Du skal være opmærksom på, hvilke mål din gæsteseng har. Dimensionerne på sengen skal passe til den eller de personer, som primært skal bruge den. Gaia sengen er mindre i størrelse end en normal enkeltmandsseng. Den mål 80x190cm, hvor de klassiske enkeltmandssenge har mål på 90x200cm.

Sengen kan være ideel for dig, der tit har et overnattende barnebarn eller et ungt menneske på besøg.

Specifikationer

 • Stålramme
 • 10cm tyk madras
 • God pris i forhold til kvalitet
 • Fylder ikke meget
 • God til unge mennesker

Gæsteseng XL (200x68cm) – pladsbesparende og billig foldeseng

 Gæsteseng XL 200 x 68 cm.

Det er forskelligt fra bolig til bolig, hvor ofte der er overnattende gæster. Hører du til den store gruppe af danskere, som har gæst på overnatning cirka 1 gang om måneden eller mindre, kan det være en pladsbesparende seng, der er det rette valg for dig.

Denne camping-seng kan bruges både indenfor og udendørs. Den fylder minimalt, når den er foldet sammen. Du kan uden problemer have den stående bag en dør, eller du kan have den liggende under en seng eller i skabet.

Foldesengen er et budgetvenligt valg, der kan bringe glæde hos både beboere derhjemme og gæster til husstanden. Sengen adskiller sig fra andre gæstesenge i kraft af, at der ikke følger en madras med. Selve liggeunderlaget på sengen er lavet i fleksibelt materiale, så sengen kan bruges til hvilestunder i haven, når det er sommer.

Skal der sove en gæst hos dig, kan du bruge en topmadras til enkeltmandsseng som ekstra polstring.

Specifikationer

 • Multifunktionel seng
 • Nem at folde sammen og ud igen
 • Vejer ikke meget
 • Kan bruges som solseng
 • Let at vedligeholde
 • Billig

Nyx Gæsteseng 90×200 – komfortabel seng med madras af memory foam

Nyx 90x200 11cm memory madras m. betræk

Det er vigtigt, at du køber gæsteseng, som matcher dine og dine gæsters behov. For nogle mennesker er det design, der har den største betydning, mens det for andre forbrugere er pris eller kvalitet, som spiller ind på afgørelse af valg af seng.

Når det kommer til at have personer over 30-40år sovende hos dig, skal du være særlig opmærksom på komforten i gæsternes seng. Nyx sengen er unik af sin slags, da den leveres med én af de bedste madrasser på markedet. Hvor de fleste gæstesenge leveres med madrasser af skum, er det anderledes med Nyx sengen. Her får du en blød og støttende madras af memory foam med i købet.

Memory foam er et særligt materiale, der former sig efter kroppens konturer. Skummet folder sig ud til sin faste form igen, når du løfter dig fra madrassen. Både madras og stel er fremstillet af materialer i høj kvalitet, der giver dig stor værdi for pengene. Der er garanti for, at sengen skaber glæde og komfort hos både børn, unge og ældre.

Betrækket på madrassen af memory foam kan lynes af og vaskes i maskinen. På den måde er du med til at skabe et sundt og hygiejnisk sovemiljø for dine gæster, så de kan sove tungt og stabilt, når de er på besøg hos dig.

Specifikationer

 • God til ældre mennesker
 • Høj kvalitet
 • Stel i stål
 • Nem at folde sammen
 • Aftageligt betræk på madras

Sovesofa – multifunktionel sofaseng

Sovesofa i polyester og metal 200 x 120 cm - Sort

En sovesofa er det mest populære valg, når der skal købes en gæsteseng til et ekstraværelse. Der findes et hav af forskellige sovesofaer, som varierer i dimensioner, materiale, look og kvalitet. Denne sovesofa er gennemført designet af nogle af de bedste materialer til formålet. Stellet på sofasengen er fremstillet af metal, og betrækket på de polstrede hynder er lavet af polyester.

Polyester er et slidstærkt og medgørligt materiale. Det tåler masser af slid, uden det kommer til at se brugt eller falmet ud. Når møblet ikke bruges til søvn eller hvile, kan det justeres til at ligne en ganske almindelig sofa. Den kan stå på ekstraværelset, eller du kan have din kombinerede sofa og seng i stuen.

Bor du i en mindre bolig, kan det være smart at lave multifunktionelle løsninger. Du kan have gæstesengen i stuen, hvor den til dagligt fungerer som sofa for dig. Når der kommer gæster på besøg, som har brug for en overnatning, kan sofaen foldes ud, så stuen bliver et ekstra værelse.

Sengen måler 200x120cm i udslået tilstand, hvilket er tilstrækkeligt med plads til, at der kan sove et par på den.

Specifikationer

 • Tidløst design
 • Sort look
 • Perfekt til den lille bolig
 • Passer til 2, sovende gæster
 • Polyester
 • Stel af metal
 • Nem at vedligeholde

“Brady” (90x80cm) – smart valg til den moderne bolig

Brady bænk i polyester 90 x 80 cm - Beige/Creme

Er pladsen trang derhjemme? Eller vil du slippe for at skulle slæbe eller løfte din sammenfoldende gæsteseng rundt i boligen? Der kan være mange grunde til at vælge en seng med indbygget opbevaring.

Brady er en komfortabel og praktisk seng til gæsterne, der kan skjules i form af at være en bænk. Sengen er bygget ind i en boks med solide vægge, så du kan folde sengen sammen og bruge den til at sidde på. Der er ingen, der vil lægge mærke til, at din bænk i stuen, på værelset eller i entréen er en kamufleret gæsteseng.

Den store fordel ved “Brady” er, at modellen findes i forskellige størrelser og forskellige farver. Du kan på dén måde vælge dén model, som i dimensioner og look matcher dine ønsker.

Betrækket på Brady er lavet af polyester, og stellet er fremstillet af metal. Den bedste måde at beskytte din seng til gæsterne på, er ved at bruge et lagen, når møblet bruges til overnatning. Når sengen foldes ud, kan forsiden af bænken bruges som sengegavl.

Specifikationer

 • Kan vælges i mange farver
 • Designet som bænk
 • Stor slidstyrke
 • 5 års garanti
 • Madras af skum

Foldeseng med madras – luksus gæsteseng

foldeseng med madras stål 70 x 200 cm

Har du ofte en ven eller et familiemedlem på besøg til overnatning, skal du vælge en seng med høj komfort. Denne foldeseng er det perfekte valg, når du vil sikre dig, at din gæst sover komfortabelt og sundt hos dig.

Foldesengen er produceret i Danmark, og der følger alt det tilbehør med til sengen, som du har brug for. Madrassen til foldesengen er adskilt i 3 dele, og den måler 8,5cm i tykkelse. Du får let ved at opbevare både seng og madras, da du kan stable de 3 hynder ovenpå hinanden. Stoffet på hynderne er fremstillet af polyester, der er et robust og slidstærkt materiale. Det kan tages af og vaskes i maskinen, så du kan opretholde et sundt miljø i sengen.

Stellet på foldesengen er lavet af stål. Det kræver intet vedligehold, og det er skabt til at modstå stor belastning og slid.

Der medfølger et beskyttende cover til sengen, som kan bruges, når den er blevet foldet sammen. Coveret skåner sengen mod støv og slag i forbindelse med opbevaring.

Specifikationer

 • Danskproduceret
 • Madrastykkelse på 8,5cm
 • Nem at folde sammen
 • Beskyttelsescover medfølger
 • Høj kvalitet

“Brady” (190x120cm) – dobbelt gæsteseng i sammenklappeligt design

Brady gæsteseng/bænk i polyester 136 x 71 cm - Creme

Når det kommer til at have par eller forælder og barn på overnatning, kan det være den bedste løsning at vælge en stor gæsteseng. Brady er det perfekte valg, når du skal have 2 mennesker på overnatning. Den store gæsteseng kan foldes sammen, så den ikke fylder til dagligt.

Stellet er fremstillet af metal.

Det unikke ved Brady er designet. Den er lavet i et kompakt design i form af en opbevaringskasse i cremefarvet look. Kassens forsiden kan fungere som sengegavl, når du folder sengen ud. Du får 5 års garanti på din dobbelt foldeseng til gæster. Skulle der opstå fejl på sengen, som stammer fra produktionen, kan du få refunderet dit køb indenfor 5 år efter handel.

Brady befinder sig i den høje ende af prisskalaen for de bedste gæstesenge. Den er produceret af højkvalitetsmaterialer, så dine gæster kan se frem til at sove i behagelige forhold, når de overnatter hos dig.

Specifikationer

 • Designet som en bænk i sammenfoldet tilstand
 • Forsiden af bænk kan fungere som sengegavl
 • Aftageligt betræk
 • Cremefarvet look
 • Stel af metal
 • 5 års produktgaranti fra forhandler

Moderne daybed – elegant gæsteseng med velour

Daybed i velour 181 x 78 cm - Mat pink

Har du god plads i hjemmet? Eller vil du have en moderne og multifunktionel gæsteseng, der skal kunne stå fremme på et værelse. En daybed er én af de mest populære typer af ligge- og siddemøbler. Sengen er designet til både at være en behagelig sofa samt en komfortabel seng.

Denne daybed er betrukket med blødt stof af velour. Den elegante daybed kan bruges som enkeltmandsseng og give god søvn, når du har en ung eller et voksent menneske på overnatning. Det anbefales, at du anvender et lagen, så velourbetrækket ikke ødelægges. Kommer der pletter eller skjolder på velourbetrækket, kan disse være svære at fjerne igen, da betrækket på den moderne daybed ikke kan tages af.

Når gæstesengen ikke er i brug, kan du folde din daybed i ryggen, så den har form som en sofa. Sengen kan ligges helt ned, så der kan tages et hvil på den.

Specifikationer

 • Enkeltmandsstørrelse
 • Pink look
 • Kan justeres i flere positioner
 • Moderne og stilfuldt design
 • Eksklusivt valg
 • God gæsteseng til den rummelige bolig

Hvad er en god gæsteseng?

Det kan svare sig at bruge lidt tid på at sammenligne forskellige gæstesenge, når du vil være sikker på at få mest værdi for pengene. Der kan være stor forskel på både komfort, stabilitet og design på senge til gæster og overnattende familie. Som tommelfingerregel kan du gå ud fra, at du får, hvad du betaler for, når det kommer til senge. Det vil sige, at det er de dyreste senge, der tilbyder størst komfort, og som er skabt af de bedste materialer.

Du kan genkende de bedste senge til gæster på kvaliteten af materialer. Det anbefales, at du vælger en seng, der er fremstillet med stel af stål eller metal. Disse materialer er slidstærke og modstandsdygtige, og de er skabt til at kunne håndtere stor belastning. Der vil som udgangspunkt følge en madras med, når du køber en klassisk gæsteseng.

Hvilken gæsteseng skal jeg købe?

Hvilken seng du skal vælge, afhænger af flere parametre. Du kan bruge disse overvejelser, når du vil være sikker på at få en seng, der holder i mange år, og som dine gæster vil trives i:

 • Hvor personer skal primært bruge sengen á gangen (1 eller 2 personer)?
 • Vil du optimere pladsen i hjemmet og kunne slå din seng sammen?
 • Hvor skal sengen befinde sig?
 • Hvad må sengen koste?

Det vigtigste er, at din gæsteseng matcher behovene i forhold til ansat overnattende gæster. Er det par, du ofte har på besøg, og som skal kunne sove hos dig, skal du vælge en dobbelt gæsteseng.

For mange mennesker kan det være praktisk at kunne slå en ekstraseng sammen, når den ikke er i brug. Den kommer ikke til at tage unødvendig plads derhjemme, og den sammenfoldede tilstand er med til at skåne sengen mod slid. Sørg for at forholde dig til hvor meget en seng koster. Det skal være muligt for dig nemt og ubesværet at tage din gæsteseng frem og folde den sammen igen efter brug.

Komforten er central for dig at være opmærksom på, når du sammenligner forskellige senge til gæster. De bedste senge er dem, der er udstyret med en trykaflastende madras af memory foam.

Værd at vide om bedst-i-test af gæstesenge

Har du ikke købt seng til dine gæster før, kan det være en god idé at tage udgangspunkt i tests og kundeanmeldelser, når du sammenligner produkter. Mange forhandlere henviser til tests, hvis deres produkter har vundet en pris hos et forbrugermagasin. Senge til gæster testes i forskellige kategorier. Ved siden af produktnavnet er der et testresultat, som kendetegner fordelene ved den pågældende seng. Titlerne er et godt pejlemærke for dig, når du er afklaret med, hvilke krav din kommende seng skal leve op til.

Der er flere ting, som de bedste gæstesenge på markedet har til fælles. Fælles for dem er, at de er produceret af sunde og miljøvenlige materialer. Derudover har kvalitet af madras stor indflydelse på, hvor positiv en seng anmeldes. Det er både tykkelse af madras samt type af skum eller fyld, der har betydning for komforten.

Vil du spare penge på dit køb af højkvalitetsseng til dine gæster, skal du holde øje med de modeller, som kan købes på tilbud. Den store fordel ved gæstesenge er, at der hvert år kommer nye modeller på markedet. Når forhandlere (både online og i fysiske butikker) skal have plads til nye varer, sætter de et udvalg af forrige sæsons senge på udsalg.

Populære
Gæsteseng
Gæsteseng → De 9 bedste gæstesenge
Hængehule
Hængehule → De 8 Bedste Hængehule Telte
Sovestole
Sovestole → De 7 Bedste Sovestole i 2024
Sebra seng
Sebra Seng → Den Store Guide (juli 2024)
bedste køjeseng
Køjeseng → De 5 Bedste Køjesenge Til Børn & Voksne
Seneste indlæg
Faconlagen
Faconlagen - De 4 Bedste Faconlagener
Dyne
Bedste Dyne 2024 - De 8 Bedste Dyner
Kontinentalseng
Bedste Kontinentalseng -  De 11 Bedste Kontinentalsenge
Topmadras
Bedste Topmadras - De 10 Bedste Topmadrasser
Hovedpude
Bedste Hovedpude - De 7 Bedste Hovedpuder