Er du på udkig efter en 140×200 seng, men har du endnu ikke helt besluttet dig for, hvilken model du skal anskaffe dig? Så er du kommet til det helt rette sted; her hos Madrastilbud har vi nemlig samlet en oversigt over de, i vores optik, bedste 140×200 senge på markedet lige nu.

Den oversigt kan du se nedenfor, og den vil være efterfulgt af nogle gode tips til, hvordan du finder den rette seng, hvordan du kan få fingrene i en 140×200 seng på tilbud og hvorfor det kan give mening at købe din nye seng på internettet.

Der er altså lagt op til masser af gode tips og tricks lige her på siden, og vi kan nærmest ikke vente med at komme i gang. Forhåbentligt er du også klar til at få lidt inspiration til, hvilken seng du skal vælge; hvad end den så er til dig selv eller måske til dit barn.

God læselyst!

Venus – Den bedste 140×200 seng

Venus seng 140x200 - Sort

GÅ TIL BUTIK
Venus er en af de mest populære modeller hos Bedre Nætter – og det er ikke uden grund. Den har en fornuftig pris, et stilrent design og ikke mindst en høj komfort. Baseret på mere end 160 forbrugeranmeldelser har de i skrivende stund score 4,5 ud af 5 stjerner.

Her lægger kunderne især vægt på, at den er meget behagelig, at de sover som en drøm og at de har fået god service fra start til slut. Her får du altså en integreret oplevelse, der gør det til en fornøjelse at købe og efterfølgende sove i din nye bedste 140×200 seng.

Du kan blandt andet glæde dig over, at den har hele 7 komfortzoner, som tilpasser sig til din krop for øget komfort. Du får ligeledes en svanemærket topmadras og en stærk træramme, der sørger for, at du og sengen er godt understøttet i de næste mange år.

Der er altså mange gode grunde til, at Venus er den mest solgte seng hos Bedre Nætter, og vi vil gerne slå et slag for at du bidrager til statistikken. Det er nemlig oprigtigt den bedste 140×200 seng på markedet lige nu, hvis man også inddrager værdi for pengene i overvejelserne.

Trondheim Box – Den bedste billige 140×200 seng

Trondheim Boxmadras - 140x200 cm

GÅ TIL BUTIK
Trondheim Box er navnet på en af de billigste 140×200 senge, som vi stadig gerne vil anbefale. Det er en model fra Sengefabrikken, der er en vellidt og meget populære forhandler af senge her i Danmark. Når du køber Trondheim Box får du ikke bar en 140×200 seng; nej du får også muligheden for at vælge topmadras, fasthed på boxmadrassen og meget mere.

Dermed har du muligheden for at tilpasse sengen, så den passer til lige præcis de behov som du og din krop har. Der kan ligeledes tilkøbes en sengegavl og forskellige ben til sengen, så den også kan passe ind i soveværelset derhjemme.

Trondheim Box har fået gode anmeldelser fra tidligere kunder. Blandt andet roser Jess sengen for dens super kvalitet, og Maya roser Sengefabrikken for deres gode seng, deres effektive levering og gode kommunikation. Anne fortæller, at hun aldrig har sovet bedre, og det er da om noget en ros, der er værd at videreformidle.

Sengen har 5 forskellige komfortzoner og så har den en stærk ramme, der er udarbejdet i FSC-certificeret fyrretræ direkte fra Sverige af. Det betyder, at der er blevet brugt miljøvenligt træ, som samtidig sikrer, at det næppe er sengerammen, der kommer til at give problemer i de næste mange år.

Senses Wave – Den bedste 140×200 elevationsseng

Senses Natural seng 140x200 - Antracit

GÅ TIL BUTIK
Lad os vende tilbage til Bedre Nætter og deres Senses Wave seng. Det er en 140×200 elevationsseng, som i den grad er værd at overveje, hvis du drømmer om at anskaffe dig en ny seng med elevationsfunktion. Det er et oplagt valg til dig, der gerne vil have mulighed for at tilpasse sengen til dine behov; hvad end du foretrækker at sove med hovedet hævet, eller om du gerne vil kunne se fjernsyn eller læse i sengen uden at det bliver ubehageligt.

Elevationssenge er som udgangspunkt dyrere end ”normale” senge, men med Senses Wave får du alligevel en del for dine penge. Sådan lyder det i hvert fald blandt de kunder, der har købt sengen. Bente kalder det for en dejlig seng, der levede 100% op til kravene, Lars fra Norge roser sengen for at være helt fantastisk og sender samtidig flotte ord med på vejen omkring Bedre Nætters kundeservice.

Senses Wave får uden tvivl vores største anbefaling til dig, der drømmer om en 140×200 elevationsseng. Her har du lang garanti, 7 komfortzoner, en solid træramme og Pocket-fjedre af høj kvalitet.

Venus Diamant – Den bedste 140×200 kontinentalseng

Venus Diamant - Lysegrå

GÅ TIL BUTIK
Skal det være ekstra behageligt, så er en kontinentalseng et oplagt valg. Her får du en ekstra madras, der giver endnu bedre understøttelse og ofte en fantastisk søvnoplevelse. Når det kommer til den bedste 140×200 kontinentalseng går vores anbefaling til Venus Diamant fra Bedre Nætter.

Den kommer af og til på tilbud, men er normalvis en af de lidt dyrere senge. Man får dog i den grad noget for sine penge, da topmadrassen blandt andet er blevet diamant-behandlet. Det kan lyde mærkværdigt, men det resulterer faktisk i, at topmadrassen afleder varmen fra din og dermed giver dig en mere behagelig søvn.

Du får samtidig både en stærk boxmadras, der understøtter det hele og en springmadras, der sørger for, at din ryg har det som en drøm, når du lægger dig i sengen. Anmeldelserne er helt i top, det samme er komfortzonerne og så er topmadrassen Svanemærket.

Modena – Den bedste seng med opbevaring 140×200

MODENA dobbeltseng 140x200cm

GÅ TIL BUTIK
Når man taler om senge, er det vigtigt at være opmærksom på forskellen mellem senge (også det som vi kalder for boxmadrasser, topmadrasser, springmadrasser og så videre) og sengerammer. Senge kommer meget sjældent med opbevaring, men til gengæld kan man købe sengerammer, der gør.

En af disse er Modena; en sengeramme, der er perfekt til dig, der vil have en 140×200 seng med opbevaring. Den er udført i lækre materialer, og er designet til at rumme dine madrasser, så du fortsat kommer til at sove godt om natten.

Sengerammen har indbyggede skuffer, der gør den perfekt til opbevaring af tøj, sko, elektronik, bøger, sengetøj eller hvad du ellers har brug for at have gemt væk inden for rækkevidde.

Sådan finder vi de bedste 140×200 senge

Det var vores oversigt over de bedste 140×200 senge. Det er naturligvis en vurdering, som ikke nødvendigvis er lig med den, som du finder andre steder, da vi alle vægter forskellige ting højt. Vi tror dog på, at ovenstående liste er rimelig tæt på sandheden.

Vi har nemlig ikke selv testet hver og en af disse 140×200 senge. I stedet har vi baseret listen på en lang række forskellige ekspert- og forbrugeranmeldelser, produktspecifikationer, priser og lignende. Alle disse informationer er blevet indsamlet for langt flere senge end du ser på listen ovenfor. Herefter er de blevet sammenlignet på kryds og tværs indtil vi er nået frem til de bedste 140×200 senge, som du netop er blevet præsenteret for.

Ved at basere listen på ”gennemsnittet” af andres anmeldelser og ikke på vores egne subjektive holdninger, tror vi på, at vi kommer tættere på sandheden. Det er også årsagen til, at vi har valgt lige netop den approach, og forhåbentligt kan du finde din nye 140×200 seng på listen ovenfor.

Køb 140×200 seng på tilbud

En god seng er ikke billig; det har de aldrig været. Det koster nemlig, hvis man gerne vil have en god nattesøvn, men det er også noget, der er værd at investere i, hvis du spørger os. Vi bruger gerne 1/3-del af vores liv på at sove, og det er i øvrigt her, at kroppen får mulighed for at restituere. Derfor er det også utroligt vigtigt, at man giver sig selv de bedste betingelser for at blive udhvilet.

Når det så er sagt, så skal man heller ikke gå ud at bruge en formue, bare for at bruge en formue. Som du kan se på listen, er der gode 140×200 senge i flere forskellige prisklasser. Det er ligeledes værd at bemærke, at der regelmæssigt er mulighed for at købe en 140×200 seng på tilbud.

Man skal typisk ikke vente længe førend, at man falder over et godt tilbud på en af de bedste 140×200 senge, som vi anbefalede tidligere i artiklen. Skulle man finde tilbud på senge, kan man overordnet set gøre to ting;

  1. man kan købe den seng, som man havde udset sig og spare nogle penge, eller
  2. man kan købe en dyrere og bedre seng end den, man havde udset sig uden at gå over det oprindeligt fastsatte budget.

Hvis pengene er til det, vil vi naturligvis anbefale sidstnævnte metode, da du dermed får mere søvnkvalitet for pengene.

Vælg den rigtige størrelse seng: Er 140×200 stor nok til mig?

Som du givetvis ved, er der mange forskellige størrelser af senge. De mest almindelige er følgende:

  • 90×200
  • 120×200
  • 140×200
  • 160×200
  • 180×200
  • 200×200

Nogle gange kan man godt blive lidt i tvivl om, hvorvidt man har udset sig den rigtige størrelse seng. Det kan være svært at vurdere før man har prøvet det, og derfor vil vi her komme med lidt gode råd til, hvornår en 140×200 seng er det rette valg.

Den er bedst egnet til dig, der hovedsageligt sover alene i din seng, men af og til har behov for at kunne have en overnattende gæst. Her kan man godt sove uden at ligge tæt op ad hinanden, men så heller ikke mere end det. Er man kærester og muligvis en anelse nyforelskede, kan man sagtens klare sig med en 140×200 – især hvis soveværelsets størrelse ikke tillader en større seng.

Hvis man har et stort nok soveværelse og regelmæssigt skal sove to personer i sengen, vil vi dog anbefale, at man vælger en størrelse 160×200, og hvis man hver dag skal sove to personer i sengen, vil vi anbefale, at man vælger en størrelse 180×200. Det kan virke lidt uromantisk, men der er ingen tvivl om, at det kan gøre vidundere for søvnkvaliteten.

Hvor kan man købe senge af god kvalitet?

Der er flere gode forhandlere, hvor du kan købe kvalitetssenge. Vi henviser til nogle af vores favoritter i listen over de bedste 140×200 senge. Vi er blandt andet glade for eksempelvis Bedre Nætter, Sengefabrikken, Nordic Dream med flere.

Der er dog også mulighed for at købe en udmærket 140×200 seng fra eksempelvis IKEA eller Jysk. De har praktisk talt altid solgt senge og har naturligvis også udmærket forstand på området. Vores generelle erfaring viser dog, at det kan give mening at købe fra nogle af de førnævnte forhandlere, fordi de specialiserer sig udelukkende i senge, og dermed har en nærmest usammenlignelig ekspertise, når det kommer til 140×200 senge.

 

Der kan være fordele i at købe din 140×200 seng online

Som du måske har bemærket, er flere af de forhandlere, som vi henviser til, udelukkende internetbaserede. Det betyder, at de ikke har et showroom, hvor du kan komme og se deres udvalg af senge. Det kan virke afskrækkende på mange, men det behøver slet ikke at være et problem. Der er nemlig mange fordele ved at købe en 140×200 seng online.

Du kan blandt andet glæde dig over, at du typisk kan få din senge til ekstra skarpe priser, fordi de ikke har de samme udgifter til butikslokaler og -personale. Samtidig har de god service – både inden og efter købet. Du kan blandt andet ofte glæde dig over en længere prøveperiode, hvor du kan prøve sengen hjemme hos dig selv, og hvis ikke det er den rette for dig, vil forhandleren tage den tilbage uden besvær.

Du slipper i øvrigt også for selv at skulle bakse med at få sengen hjem fra forhandleren; de sørger for, at den bliver leveret direkte til din hoveddør. Hvis du vil slippe for alt besværet, kan du ofte også betale dig fra at få den leveret helt ind i soveværelset, og lur os om ikke også, du kan få dem til at tage din gamle seng med igen, hvis det er det du ønsker.