Drømmer du om en stor ny dobbeltseng med plads til en god nats søvn, så er du givetvis på udkig efter den bedste 180×200 seng. I så fald er du kommet til det helt rette sted; vi har nemlig samlet en liste, der giver dig et overblik over lige netop de senge, som vi mener er absolut bedst i størrelsen 180×200.

Her på siden vil du udover at kunne se nedenstående liste også kunne blive klogere på, hvordan du får din nye 180×200 seng til en attraktiv pris. Samtidig giver vi dig nogle gode råd med på vejen i forhold til, hvad du bør være opmærksom på i købsprocessen.

Forhåbentligt betyder det, at du går herfra og er blevet meget skarpere på, hvilken vej du skal gå, når du lige om lidt skal ud for at købe en ny 180×200 seng. Måske du allerede efter at have gennemgået listen nedenfor har fundet ud af, præcis hvilken seng det skal være.

God fornøjelse!

Senses Wave – Bedste 180×200 seng

Senses Wave - Bedste 180x200 seng

GÅ TIL BUTIK
 

Senses Wave vinder titlen som den bedste 180×200 seng, fordi den leverer et godt kompromis mellem pris og kvalitet. Samtidig har den fået en række gode anmeldelser fra kunder, som er fuldt ud tilfredse med deres nye seng.

Edith skriver blandt andet, at hun sover pragtfuld på sin Senses Wave, og Astrid er meget tilfreds med købet. Sengen har en god højde, fasthed og er generelt meget stabil. Alt sammen til en fornuftig pris. Egon og adskillige andre kunder er enige og fremhæver mange af de samme pointer.

En af fordelene ved Senses Wave fra Bedre Nætter er også, at det er muligt at vælge en separat fasthed til hver side af sengen. Den har en fælles topmadras, men består af to boxmadrasser, hvilket gør, at man ikke behøver at gå på kompromis med søvnkvaliteten, bare fordi man skal dele sengen med sin partner.

Nordkap Box – Bedste billige 180×200 seng

Nordkap Boxmadras - 180x200 cm

GÅ TIL BUTIK
 

Skal du have en god, men samtidig billig 180×200 seng? Så tillad os at slå et slag for Nordkap Box fra Sengefabrikkent. Her får du også muligheden for at vælge forskellige fasthed i hver side af sengen, ligesom du også kan glæde dig til en seng af generelt god kvalitet, taget den lidt lavere pris i betragtning.

Kunderne er meget tilfredse med sengen og den service, som de har fået i forbindelse med deres køb hos Sengefabrikken. Den er efter alt at tyde god at sove i, og der er lagt op til en god søvnkvalitet. Det skyldes blandt andet de 5 komfortzoner og de 220 pocket fjedre per kvadratmeter.

Alt i alt en rigtig fin seng til prisen, der absolut er værd at overveje, hvis budgettet ikke er til de helt dyre 180×200 senge.

Venus – Bedste 180×200 elevationsseng

Sirius Black seng 180x200 - Sort

GÅ TIL BUTIK
 

Er du på udkig efter en 180×200 elevationsseng, hvor hver side kan justeres individuelt og i øvrigt også kan have forskellige typer af fasthed? Så er det værd at overveje Venus fra Bedre Nætter. Det er en enkelt og stilren seng, der passer ind i de fleste hjem, og som er perfekt til parret, der ynder at læse eller se fjernsyn i sengen.

Sengen har 7 komfortzoner, hele 25 års garanti på fjedre og rammebrud, og en stærkt træramme, der danner en god og solid bund for dig og din nye seng. Det hele giver en god søvnoplevelse, hvilket understreges af de mange positive anmeldelser, fra kunder der allerede har købt sengen.

Stockholm – Bedste 180×200 kontinentalseng

Stockholm (Antracit)

GÅ TIL BUTIK
 

Er du ikke på udkig efter en elevationsseng, men vil gerne have en god 180×200 kontinentalseng med ekstra høj komfort? Så tag et kig på Stockholm fra Sengefabrikken. Den er opbygget af to boxmadrasser med mulighed for forskellig fasthed. Oven på boxmadrasserne ligger en fælles springmadras og øverst finder du en topmadras.

Som du måske kan forestille dig, giver det ekstra lag med en springmadras en ekstraordinær god komfort, som absolut er værd at anbefale. Sådan lyder det i hvert fald fra kunderne, der roser sengen for at være af høj kvalitet. En kunde fortæller, at vedkommende aldrig har haft en bedre seng, og en anden konstaterer kort, at de ikke har fortrudt købet.

Messina Kernebøg – Bedste 180×200 seng med opbevaring

Messina Kernebøg

Dette produkt er desværre udgået…

Messina Kernebøg er en flot sengeramme af høj kvalitet, som bringer et varmt og behageligt udtryk ind i soveværelset. Samtidig giver den opbevaringsplads i form af to skuffer i hver side af sengen, og så rummer den naturligvis en madras. Således bliver det til et af de bedste valg for dig, der søger en 180×200 seng med opbevaring.

Man får ikke nødvendigvis den samme komfort som med en kontinentalseng, men til gengæld får du muligheden for at opbevare en masse under sengen. Det kan eksempelvis være sengetøj, almindeligt tøj, sko, bøger eller hvad du ellers måtte have.

Det er oplagt valg til dig, der altid mangler plads eller til soveværelset, hvor der ikke er mulighed for så meget skabsplads. I hvert fald er der ingen tvivl om, at du kan se frem til en seng af god kvalitet, hvis ellers man skal tro de mange kunder, der har fremhævet netop dette i deres anmeldelser af sengerammen.

Sådan finder vi de bedste 180×200 senge

Når vi skal finde de bedste 180×200 senge, så går vi meget systematisk til værk. Nogle vælger at teste alle sengene selv og lave vurderingen derudfra. I vores optik er det dog svært at få et helhedsbillede, hvis ikke man har brugt sengen selv.

Derfor baserer vi i høj grad vores liste ovenfor på forbrugeranmeldelser fra personer, der reelt set har købt de pågældende senge. Disse holder vi op mod priser, materialevalg, tekniske specifikationer og så videre for en lang række forskellige senge, som kan købes på det danske marked i øjeblikket.

Alle disse faktorer spiller herefter ind, og det er ud fra disse, at vi udvælger de den bedste 180×200 seng i hver af ovenstående kategorier. Vi tror helt og holdent på, at det er den måde, hvorpå vi – og du – får det mest korrekt billede af, hvilke senge, der er bedst.

Køb 180×200 seng på tilbud

Der er ingen tvivl om, at senge er en af de dyrere møbler, som vi investerer i til hjemmet. De kommer hurtigt til at koste mange penge; især, når vi er oppe i størrelser som denne 180×200 seng og opefter. Derfor er det med at udnytte de muligheder, man har for at spare nogle penge – dog uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Heldigvis er der regelmæssigt mange penge at spare på de gode 180×200 senge. De kommer nemlig fra tid til anden på tilbud, og her er besparelserne ofte store. Det kan derfor være værd at vente på, hvis ellers man har muligheden for det.

Vi foreslår, at du forinden beslutter dig for, hvad du vil gøre, hvis den seng, som du har udset dig, kommer på tilbud. Vil du købe den seng og spare dig selv for nogle penge, som kan bruges på noget andet, eller vil du i stedet udnytte et tilbud på en dyrere seng, som kommer ned i et prisleje, der falder inden for dit budget?

Ved at gøre det sidste får du muligheden for at købe en seng af bedre kvalitet, uden at du sprænger dine budgetrammer. Ud fra et udelukkende fagligt standpunkt, er det naturligvis vores anbefaling, hvis økonomien kan holde til det – men det er naturligvis helt op til dig.

Derfor er det vigtigt med en god seng

En god seng er utrolig vigtig fordi den kan forbedre din søvnkvalitet i sådan en grad, at du kan være helt i chok over, hvordan du har kunne sove førhen. Vi danskere er hurtige til at glemme, at vi faktisk bruger omtrent 1/3 af vores liv i sengen, og vil gerne bare have det billigste vi kan få.

Men det kan være en god idé at investere i en god seng, der kan give dig en ekstraordinær nattesøvn. Det er i løbet af natten, at din krop skal hviles ud og restitueres, så du bliver klar til den nye dag. Hvis du lige nu døjer med rygsmerter, hovedpine når du vågner eller urolig søvn, så kan det givetvis skyldes, at din nuværende seng ikke er rigtig for dig.

Det er i hvert fald et forsøg værd at investere i en kvalitetsseng, hvis økonomien ellers er til det. I øvrigt er en 180×200 seng et godt valg i denne forstand også, fordi den har pladsen til, at man ikke behøver at lægge tæt op og ned ad sin partner. Det kan være utrolig romantisk, men det er sjældent, at det gør noget godt for nattesøvnen.

En billig 180×200 seng kan derfor ikke nødvendigvis betale sig i længden

Det leder os til det næste punkt på dagsordenen; for det forholder sig ofte sådan, at pris og kvalitet hænger sammen. Det er for sin vis ikke anderledes, når det kommer til senge, selvom rådet naturligvis bør tages med et gran salt, efterhånden som man når over et vist beløb.

Der er dog sjældent tvivl om, at man får bedre kvalitet, når man køber en dyrere seng. Det vil typisk kunne ses på, at forhandleren også tilbyder længere garanti, madrasserne vil have flere komfortzoner, bedre og flere fjedre, tykkere polstring, bedre materialer og så videre.

En billig 180×200 seng vil altid kunne betale sig i en direkte økonomisk beregning. Men hvis vi skal tillægge en værdi (eller snarere omkostninger) til søvnløse nætter, rygproblemer, ugidelighed, træthed og lignende, så er vi af den opfattelse, at det ikke nødvendigvis kan betale sig i længden at købe en alt for billig 180×200 seng.

Køb din nye 180×200 seng online og spar penge

Når det så er sagt, så er der heller ingen grund til at betale overpris for sin seng. Derfor anbefaler vi generelt vores kunder, at de vælger at købe deres 180×200 seng online. Det giver dem nemlig en række fordele, som man ikke nødvendigvis får, når man handler i fysiske butikker.

En 100% online forhandler har ikke udgifter til butikslokaler og -personale rundt omkring i landet. I stedet har de som regel ét lager, der kan servicere hele Danmark (og ofte også andre lande). Det betyder, at de får mere for deres penge, og som regel fører det også til, at du som kunde får mere for dine penge.

Mange af de online forhandlere tilbyder også bedre garantier, bytteperioder og des lige. Kombinerer du det med, at du relativt hurtigt kan få fragtet din seng hjem til hoveddøren eller sågar helt ind i soveværelset, så er der ingen tvivl om, at det kan være ret attraktivt at købe online.

For nogle kan det være et stort skridt at gå på internettet for at købe en ny 180×200 seng. Det behøver det dog ikke at være; som nævnt kan du få nogle ret attraktive bytteperioder, hvor du frit kan prøve sengen, og hvis ikke det er den rette, kan du som regel frit eller til en lav pris aflevere den tilbage.

 

Vær forsigtig, når du køber en brugt seng

Nogle vælger at købe en brugt 180×200 seng – det er det i teorien ikke noget i vejen med; det kan være en god måde at spare nogle penge uden nødvendigvis at gå ned på kvalitet. Du bør dog være særlig opmærksom på standen af sengen, du køber.

Hvis målet er at få en god nattesøvn, så kan det nemlig være problematisk at købe en 180×200 seng brugt. Der kan være fjedre der er gået i stykker eller sket andre skader, som ikke nødvendigvis er synlige, men som kan have konsekvenser for, hvor godt du kommer til at sove om natten.

Det er dog en afvejning af, hvorvidt du tør løbe ”risikoen” mod at købe den brugte 180×200 seng til nedsat pris. I nogle tilfælde vil det være et udmærket valg. Vi anbefaler dog, at du tjekker op på, hvad det vil koste at købe en tilsvarende seng fra ny. Det kan være, at du kan finde et godt tilbud, der næsten matcher brugtprisen.