Seng Med Opbevaring → De 5 Bedste Senge Med Opbevaring

Bedste seng med opbevaring

En seng med opbevaring er en rigtig god løsning for dem der mangler plads i hjemmet, og for dem der altid mangler plads til deres ting. Med en seng med opbevaring kan du få plads til ekstra dyner, sengetøj, sengetæppe, eller noget helt fjerde, og opbevaring er aldrig en dårlig ting at tænke ind i indretningen. En seng med opbevaring er også en rigtig god ide til kollegiet, eller til de små børneværelser, da det her handler om at udnytte pladsen helt optimalt.

Der er mange ting man skal tage stilling til når man skal købe en seng med opbevaring, og det er netop derfor vi har lavet denne test til jer. Hvor stor skal sengen være, skal den være høj eller lav, skal den have et lækkert design eller blot være funktionel? Spørgsmålene er mange, og vi har samlet alle svarene til dig her i denne guide af seng med opbevaring. Vi har fundet de bedste på markedet, og vi giver dig derfor bedre mulighed for at vælge den seng med opbevaring der passer til dit behov.

I denne guide har vi testet:

 • Olympic luksus håndlavet kontinentalseng med opbevaring, 7 zoner, 180×200
 • Olympic luksus håndlavet kontinentalseng med opbevaring, 7 zoner 160×200
 • Naia Lift-up sengeramme – egetræsstruktur (140×190)
 • Halvhøj seng med opbevaring, 90×200 cm – Manis-h
 • Room 2 Build Klods Seng med opbevaring

Olympic Luksus Kontinentalseng med opbevaring 180×200 – Testvinder

    kontinentalseng med opbevaring 180x200

GÅ TIL BUTIK
Denne seng er vores testvinder da den scorer højt på alle de vigtige faktorer. Der er her fokus på funktionalitet, design og dens opbevaring er meget let tilgængelig. Det er denne kombination der gør, at denne seng med opbevaring har vundet vores test i denne omgang. Den perfekte seng med opbevaring er en der både har fokus på komfort og funktionalitet, og her er en kontinentalseng med opbevaring virkelig et godt valg til parret der ønsker ekstra plads – både i sengen og med opbevaringen.

Olympic luksus håndlavet kontinentalseng med opbevaring, 7 zoner, 180×200

Med Olympus luksus håndlavet kontinentalseng med opbevaring får du et virkelig lækkert stykke håndværk. Der er god og let tilgængelig opbevaring under sengen, og du kan derfor nemt opbevare ekstra dyner, sengetøj og lignende under sengen. Med en seng med opbevaring 180×200 får du en virkelig stor og behagelig seng, men mange gode funktioner. Den passer godt til det par der ønsker rigtig god plads i sengen, eller som en lækker gæsteseng i det lille sommerhus. Med en kontinentalseng får du virkelig høj komfort, og her har der været stort fokus på komfort og design.

Med denne seng får du:

 • Håndlavet kvalitetsdesign
 • Let tilgængelig opbevaring
 • Høj komfort

Det her er virkelig Rolls Roycen indenfor for en seng med opbevaring, og prisen ligger dog også i den højere ende. Men du får virkelig meget for pengene, og her må man altså sige at man får hvad man betale for. Den er praktisk, funktionel, i et lækket design, og så har den ekstremt høj komfort. Komforten kan også være nedprioriteret når man også vil have en seng med opbevaring, men her er der lagt vægt på begge dele. Du kan nemt komme til opbevaringen, og der er plads til masser af dyner og sengetøj i denne seng. Det er også derfor at denne seng er testvinderen, da den scorer højt på alle disse forskellige faktorer.

Seng med opbevaring 160×200

kontinentalseng med opbevaring 160x200

GÅ TIL BUTIK
En seng med opbevaring 160×200 er en seng der er helt optimalt til parret, eller som en stor og lækker seng til gæsteværelset. Den er rigtig god til de mindre værelser, hvor optimal udnyttelse af kvadratmeterne er alfa omega, og her får du altså en seng der kan lidt af det hele. Den er stor nok til to, og du har masser af opbevaring til diverse sager under sengen.

Olympic luksus håndlavet kontinentalseng med opbevaring, 7 zoner 160×200

Med Olympus luksus håndlavet kontinentalseng med opbevaring får du en virkelig funktionel seng med opbevaring. Den kommer i forskellige størrelser og farver, men her har vi kigget på størrelsen 160×200. Det er virkelig en flot og lækkert designet seng, og du får virkelig god opbevaringsplads med denne seng. En kontinentalseng har rigtig mange fordele i sig selv, og det er er en seng hvor du får den optimale støtte med dens mange lag. Den har et flot lysegråt stofdesign, og den er derfor lidt anderledes end de klassiske sengerammer. Opbevaringspladsen er virkelig let tilgængelig i denne seng, og det er et rigtig stort plus.

Med denne seng får du:

 • Let tilgængelig opbevaring
 • Flot og anderledes design
 • Optimal komfort

En kontinental seng er ofte dyrere end en almindelig seng med opbevaring, men her får du virkelig også komfort for pengene. Derfor er den pengene værd i vores øjne, og du får altså rigtig meget for pengene med en kontinentalseng. Den har dog ikke det helt samme og lækre design som vores testvinder, men denne kommer dog ret tæt på at være en vinder. En kontinentalseng er et rigtig godt valg til en seng med opbevaring under, da du dermed får den ultimative komfort, og masser af opbevaringsplads under.

Høj seng med opbevaring

Halvhøj seng med opbevaring, 90x200 cm

GÅ TIL BUTIK
En høj seng med opbevaring er det oplagte valg til børneværelset. Børnene synes at det er fedt at sove lidt højt, og her får du altså udnyttet pladsen under sengen optimalt med skuffer og reoler. Denne type seng fungerer rigtig godt til de mindre børneværelser, og der findes utallige kombinationer og løsninger med en høj seng med opbevaring. En høj seng med opbevaring er et hit i de fleste hjem med børn, og der er rigtig mange sjove muligheder til at udnytte pladsen under sengen.

Halvhøj seng med opbevaring, 90×200 cm – Manis-h

Med denne seng med opbevaring fra Manis-h, får du en virkelig flot og funktionel seng i super god kvalitet. Det er en halvhøj seng som gør det muligt at have opbevaring direkte under sengen, og få barnet lidt op i højden. Den passer til en madras i målene 90×200, og derfor er den rigtig god som en junior seng med opbevaring. Sengen er lavet i massivt bøgetræ, og den har sengehest hele vejen rundt, for optimal sikkerhed for dit barn. Derudover medfølger der en stige, 2 kommoder og en reol med hylder. Vi vil altså mene at du får rigtig meget opbevaring for pengene med denne seng, og den vil fungere rigtig godt til det lille børneværelse. Her er en høj seng med opbevaring virkelig guld værd for at udnytte pladsen optimalt.

Med denne seng får du:

 • En sikker halvhøj seng
 • Let tilgængelig opbevaring
 • Kvalitetsmateriale

Det her er virkelig en lækker seng, og den har et utrolig eksklusivt look. Prisen er dog også i den højere ende, men her får man altså også en seng der kan bruges af børn i flere generationer. Det er en god investering hvis man har flere børn, men ellers vil vi sige at den er lidt for dyr i forhold til funktionaliteten. Den har fin opbevaring og den er super flot, men det er de færreste der har råd til at investere så mange penge i en seng til børnene. Det er derfor at denne seng ikke vinder i vores test, men den er helt klar et godt bud på en seng med opbevaring til dem der vægter design og udseende højt.

Seng med opbevaring 90×200

Klods barneseng 90x200

GÅ TIL BUTIK
En seng med opbevaring 90×200 er det perfekte valg til børneværelset. Her bliver sengen et omdrejningspunkt for leg og kreativitet, og det er en størrelse som barnet kan bruge i mange år frem. Her er sengen kombineret med anderledes og sjov opbevaring, og du får altså en seng med opbevaring som har rigtig mange gode funktioner til det lille børneværelse.

Room 2 Build Klods Seng med opbevaring

Med denne Room 2 Builds Klods seng med opbevaring fra HelloHome får du en sej og anderledes seng med opbevaring til drengeværelset. Det er en seng der lægger op til kreative lege og til de børn der elsker at lege med LEGO og andre små figurer. Den har forskellige små opbevaringsstationer, og den har også skuffer på hver side. Der er altså plads til masser af legetøj og små udstillinger i denne seng med opbevaring 90×200, og man har tilmed opbevaring i hovedgavlen. Her er der altså virkelig tænkt på alle detaljerne, og den er tilmed utrolig funktionel til det lille børneværelse. Her kan barnet vågne op med alt sit yndlingslegetøj, og det bliver altså dermed en del af indretningen på sengen.

Med denne seng får du:

 • Sjovt og anderledes design
 • Funktionel og praktisk
 • Let tilgængelig opbevaring

Denne seng med opbevaring er virkelig en god løsning til børneværelset, og du får altså virkelig meget for pengene her. Den har et sjovt design som med garanti vil skabe glæde hos de små børn, og de vil ikke kunne vente med at skulle i seng. Her har man altså både en seng med opbevaring og en anderledes funktion, da barnet også har mulighed for at udstille deres små figurer og lignende, således at de kan sove omgivet af deres legetøj.

Seng med opbevaring 140×200

egetræsseng 140x190

Dette produkt er desværre udgået…

En seng med opbevaring i 140×200 cm er en oplagt seng til parret der ønsker lidt mere plads, eller til singlen der elsker god plads i sengen. Du får altså en seng her der fungerer rigtig godt til sommerhuset eller gæsteværelset, da den har en fin størrelse til to, og du har plads til opbevaring af ekstra dyner og diverse.

Naia Lift-up sengeramme – egetræsstruktur (140×190)

Med denne Naia Lift-up sengeramme får du en fantastisk flot seng i et virkelig lækkert design. Denne seng med opbevaring er 140×200, og passer derfor godt til et par, eller til dig der bare gerne vil have rigtig god plads i sengen. Den er i et utrolig flot egetræsdesign, som består af et komposittræ. Dette er et utrolig holdbart materiale, og det er derfor en seng du kan have i rigtig mange år ud i fremtiden. Den smart lift-up funktion gør det muligt at løfte rammen op, og dermed have mulighed for at opbevare ekstra dyner og sengetøj under sengen. Den passer derfor rigtig godt til sommerhuset, det lille værelse eller til kollegiet.

Med denne seng får du:

 • Lift-up funktion
 • Flot design
 • Kvalitetsmateriale

Ud fra prisen vil vi sige at det er en rigtig god seng, og den har alle de kvaliteter vi leder efter i en god seng med opbevaring. Dog kunne den godt have en lidt mere tilgængelig opbevaring, og derfor har den ikke scoret helt så højt i vores test af seng med opbevaring. Dens lift-up funktion giver dog en hel del opbevaringsplads, men det er lidt besværligt at komme til tingene på denne måde. Derudover er vi helt vilde med dens egetræslook, og det giver virkelig et eksklusivt udseende til sengen. Den har dog rigtig mange gode funktioner, og du får både design og funktionalitet i én seng.

Seng med opbevaring til børn

En seng med opbevaring er det ultimative valg til børneværelset. Det er virkelig en smart løsning til det lille værelse, da du på denne måde får udnyttet alle kvadratmeter bedst muligt. Hvis pladsen er træng i et værelse, så kan det hurtigt blive meget voldsomt hvis alle vægge er fyldt op af reoler, skabe og hylder. Her kan man altså med fordel udnytte pladsen under sengen, og dermed på opbevaringsplads til legetøj, dyner, bamser osv. Det kan også være opbevaring af de ting som barnet ikke bruger så ofte, og så kan I hive tingene frem fra skufferne når behovet opstår. På denne måde kan barnet nøjes med at have de mest brugte ting stående fremme, så der ikke bliver lige så proppet og rodet i værelset.

En seng med opbevaring børn er altså en rigtig god investering, og hvis du vælger den i juniorstørrelse, så kan barnet bruge den mange år ud i fremtiden. Snak med dit barn og find ud af hvilke kvaliteter denne seng med opbevaring skal have – måske skal den være høj med opbevaring under, måske skal den have et sjovt og kreativt design, eller måske noget helt tredje? Den skal trods alt stå på barnets værelse, og derfor giver det god mening at have barnet med ind over beslutningen når der skal vælges seng med opbevaring.

Seng med opbevaring under

En seng med opbevaring under er den bedste løsning når man skal finde en seng med opbevaring. Det er klart den nemmeste løsning, og på denne måde kan du let komme til tingene i skufferne. Skuffer er langt nemmere end at skulle løfte madras og sengetøj for at komme til opbevaring under sengen. Med skuffer kan du nemt få overblik over dine ting, og du kan bruge pladsen til ekstra dyner, sengetøj og håndklæder. Mulighederne er altså mange med en seng med opbevaring under, og du kan med fordel vælge en kontinentalseng, hvor der både er fokus på komfort og funktionalitet.

Du kan også få en seng med opbevaring under i størrelse 120×200. Denne størrelse giver en lidt bredere seng end en enkeltseng, så denne størrelse passer rigtig godt til sommerhuset eller gæsteværelset. En enkeltmandsseng kan ofte godt føles meget lille, og især også hvis du gerne vil have en seng med opbevaring under. Der er en seng med opbevaring under i størrelse 120×200 den bedste løsning. I de små gæsteværelser eller i studieboligen er denne størrelse helt perfekt, og man får altså rigtig meget værdi for pengene med en seng med opbevaring. I de små boliger er det meget vigtigt at tænke funktionalitet ind i møblerne, og derfor er en seng med opbevaring helt genial.

Mangler du plads i hjemmet?

En seng med opbevaring er virkelig en genial ting at have i sit hjem, og den kan altså fås i alle størrelser og former. Du skal finde den der passer bedst til dine behov, og dermed få en seng som du kan have i dit hjem i rigtig mange år. En seng er en dyr investering, og du kan derfor bruge vores test til at finde frem til den seng med opbevaring der passer bedst til dine behov. Måske vil du gerne have en seng med opbevaring der er så stor som muligt, eller også vil du gerne have en hvor komfort er i højsædet. Hvis du leder efter en høj seng med opbevaring, så findes der også rigtig mange fine muligheder til børneværelset.

Det er altid en god ide at tænke opbevaring ind i diverse møbler, og her er en seng med opbevaring efterhånden blevet meget almindeligt. Der findes rigtig mange producenter af en seng med opbevaring, og du kan derfor finde en seng med opbevaring i mange forskellige prisklasser. Hvis det er til det lille kollegieværelse eller en 1-værelses lejlighed, så behøver du måske ikke at bruge alt for mange penge på en 120×200 seng med opbevaring, da du muligvis ikke vil have behov for så lille en seng i fremtiden. Hvis du derimod leder efter en 180×200 cm seng med opbevaring til soveværelset, så kan det godt betale sig at bruge lidt ekstra penge og tid på at finde den helt rette seng til jeres behov.

Populære
Faconlagen
Faconlagen - De 4 Bedste Faconlagener
Kontinentalseng
Bedste Kontinentalseng -  De 11 Bedste Kontinentalsenge
Gæsteseng
Gæsteseng → De 9 bedste gæstesenge
Sovestole
Sovestole → De 7 Bedste Sovestole i 2024
Sebra seng
Sebra Seng → Den Store Guide (februar 2024)
Seneste indlæg
Faconlagen
Faconlagen - De 4 Bedste Faconlagener
Dyne
Bedste Dyne 2024 - De 8 Bedste Dyner
Kontinentalseng
Bedste Kontinentalseng -  De 11 Bedste Kontinentalsenge
Topmadras
Bedste Topmadras - De 10 Bedste Topmadrasser
Hovedpude
Bedste Hovedpude - De 7 Bedste Hovedpuder