Sengefabrikken

4.8/5
Rentefri finansiering
Fri fragt og retur
Sengefabrikken

Sengefabrikken anmeldelse – senge til skarpe priser

Køb af seng er en stor beslutning, som det kan svare sig at bruge længere tid på. Din seng har indflydelse på både din fysiske og mentale trivsel, og derfor skal du handle hos en seriøs og professionel forretning med forstand på senge, komfort og sundhed.

Sengefabrikken er en af de største forhandlere af senge herhjemme. Onlinebutikken forhandler et stort udvalg af senge til både børn, unge og voksne. Herunder finder du en anmeldelse af forhandleren, der giver dig indblik i kundeudtalelser, fordele, produktsortiment og leveringsmuligheder.

Værd at vide om forhandleren

Hos Sengefabrikken er det missionen at levere danskproducerede højkvalitetssenge til danskerne. Det unikke ved forretningen er, at den er 100% onlinebaseret. Du kommer hverken til at mangle information eller kundeservice, selvom du ikke befinder dig i en fysisk butik og har fysisk kontakt med en ansat.

Du får detaljerede produktbeskrivelser hos Sengefabrikken, og du får gode indtryk af de forskellige senge takket være de professionelle billeder hos webshoppen. Som kunde kan du nyde godt af, at forhandleren har sparet udgifter til lokaler væk. Du får skarpe priser på de mest moderne senge i høj kvalitet til alle medlemmer i familien.

Uanset om du er til elevationsseng, enkeltmandsseng eller juniorseng, kan du finde frem til komplette løsninger, som du kan få glæde af i mange år frem.

Kundeservice

SengefabrikkenHver dag i ugen kan du gå på opdagelse i det dynamiske og brede udvalg hos Sengefabrikken. Har du brug for råd eller inspiration, kan du benytte dig af den dansksprogede kundeservice, som har åben hver dag fra kl. 08.00-22.00.

Webshoppen er opbygget med en velfungerende live-chat, hvor du kan forvente svar inden for 5 minutter. Denne funktion kan være værdifuld at benytte sig af, hvis du har et personligt spørgsmål til en seng. Ellers kan du gøre brug af mail eller telefon, når der er behov for professionel sparring fra én af de mange ansatte, som står klar til at hjælpe dig med at blive sundt og komfortabelt sovende. Om du benytter dig af mobil, tablet eller PC til at finde frem til din kommende drømmeseng, er op til dig at bestemme. Softwaren bag webshoppen er den nyeste, hvilket blandt andet betyder, at hjemmesiden automatisk tilpasser sig din browser.

Det kan være svært at vide, hvilke madrasser du sover bedst på. Som noget særligt kan du for 1 krone ombytte din Sengefabrikken topmadras, hvis den enten er for fast eller blød at sove med. Dette er en særlige kundeservice, som giver dig de bedste forudsætninger for at sammensætte det optimale sengemiljø, der matcher dine komfortbehov. Tilbuddet gælder i 100 dage fra køb af madras.

Priser

Køb af ny seng kan være en stor udgift på budgettet. Du behøver ikke spare op i mange måneder for at få råd til en højkvalitetsseng, du kan nyde godt af både fysisk og mentalt i de kommende år, når du handler hos denne danske webshop.

Er der behov for at dele dit køb op, er der mulighed for at lave en personlig afbetalingsaftale med forhandleren direkte på hjemmesiden. Du skal hverken spekulere på rente, gebyrer eller stiftelsesomkostninger. Det eneste du betaler, er købsprisen, som deles op i mindre dele, så betalingen bliver nemmere for dig at overskue. Dermed er der råderum i budgettet, samtidig med at du kan få din nye seng hjem med det samme. Du slipper for at betale mere, end det din nye seng koster, og du undgår at ligge søvnløs om natten med spekulationer over ekstrabetaling til renter og gebyrer.

De danskproducerede senge kan købes til skarpe priser, og du kan glæde dig over gratis fragt, uanset hvilket beløb du handler for.

Produktudvalg

Den danske webshop har et dynamisk varesortiment. Det vil sige, at der hele tiden kommer nye varer til, som er med til at give dig de bedste forudsætninger for at sikre dig selv eller dine børn den optimale søvn hver nat hele året rundt.

Hos webshoppen finder du produkter inden for følgende kategorier:

  • Senge
  • Madrasser
  • Topmadrasser
  • Dyner og puder
  • Lagener
  • Specialmål

Det er vigtigt, at du ikke går på kompromis med hverken kvalitet, egenskaber eller sundhed, når det kommer til køb af ny senge eller nye puder, dyner eller madrasser. Den mest effektive måde at vurdere professionalismen omkring en sengeforhandler på er ved at undersøge, hvilke certificeringer en forhandlers produkter har.

Hos Sengefabrikken er mange af varerne anmeldt med stjerner. Det er stjerner, som eksisterende kunder har vurderet en bestemt vare med. Det kan være en stor hjælp for dig at bruge kundeanmeldelser som pejlemærke for, hvilke varer du vil have til dit eget sengemiljø.

Nogle af de mest populære brands hos Sengefabrikken er blandt andet Trondheim og Lyngdal:

Sengefabrikken og Trondheim

Trondheim

GÅ TIL BUTIK

Hos den danske webshop kan du købe nogle af de bedste senge på markedet. Det gælder blandt andet “Trondheim”, der er en eksklusiv type kontinentalseng. Trondheim kåres med 5 stjerner, og den er det perfekte valg for dig, der vil sove i sundt og komfortabelt miljø. Den store fordel ved Trondheim er, at du skåner knæ og hofter. Fremfor at lægge dig ned i din seng og rejse dig op fra den igen, kommer du med en høj kontinentalseng til at stige hen i sengen. Det vil sige, at du ikke skal bøje hverken hofter eller knæ.

Den store fordel ved Trondheim er, at du selv kan være med til at bestemme, hvordan din kommende kvalitetsseng skal designes og sammensættes.

Sengefabrikken og Lyngdal

Lyngdal Box

GÅ TIL BUTIK

Er du på udkig efter en solid og støttende seng, kan en model med boksmadras være løsningen for dig. Lyngdal er en boksmadras, der er produceres herhjemme, og som er fremstillet af FSC-certificeret træ.

Med en god boksmadras kan du selv bestemme, hvor fast et underlag du vil sove på. Lyngdal findes i forskellige udgaver med hensyn til fasthed. En boksmadras kan bruges af både unge, voksne og ældre. Du kan løbende tilpasse din seng med det underlag, du har brug for i form af topmadras.

Betalingsmuligheder

SengefabrikkenDu har stor valgfrihed, når det kommer til betaling hos den danske webshop. Du kan vælge mellem en række forskellige betalingsmuligheder, der dækker over de velkendte betalingsmidler såsom VISA, Dankort, Mastercard samt de elektroniske former såsom ViaBill og Mobilepay.

For mange forbrugere har det stor betydning at kunne handle online på nem og sikker måde, hvor der ikke er behov for at finde ens betalingskort frem. Uanset hvilken betalingsløsning du vælger til at gennemføre dit køb med, er du og dine kortoplysninger i sikre hænder. Den danske webshop anvender en krypteret løsning, når du har indtastet dine personlige oplysninger. Du vil modtage en sikkerheds-SMS fra NETS, som vil guide dig igennem dit køb.

Det vil være umuligt for andre at foretage køb med én af dine betalingsmidler, da der er behov for personlige godkendelse fra dig i form af NemID eller MitID.

Reklamation

Mange af produkterne hos Sengefabrikken er produceret eller pakket manuelt. Det er umuligt at undgå fejl eller mangler 100%, og derfor kan du forvente hurtig hjælp, hvis du oplever problemer med din vare. Det anbefales, at du benytter dig af den telefoniske kundeservice eller mail, hvis du har reklamation. Det kan være, din forsendelse er beskadiget, eller at der på grund af produktionsfejl mangler tilbehør til din seng. Ved at henvende dig personligt, kan kundeservicen hurtigst muligt hjælpe dig.

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du har købt Sengefabrikkens produkter i den store webshop. Sørg for at have dit ordnenummer klar, når du henvender dig telefonisk og skriv gerne nummeret, hvis du bruger mail til din reklamation.

Sengefabrikken på Trustpilot

Knap 1.000 kunder har anmeldt Sengefabrikken hos Trustpilot. I gennemsnit modtager webshoppen 4,7/5 stjerner. Forhandleren roses særligt for de skarpe priser, det brede udvalg som tilgodeser hele familien samt den gode kundeservice.

Har der været problemer med en seng, oplever eksisterende kunder hos forhandleren stor seriøsitet og effektivitet med hensyn til reklamation. Den personlige og kompetente kundeservice afspejler sig også på anmeldelsessiden. Flere gange har en ansat hos webshoppen svaret kunder personligt på Trustpilot.

Alle anmeldelser ligger tilgængelige hos Trustpilot. Anmeldelserne strækker sig over en periode på mere end 5 år. Det er med andre ord muligt at finde kundevurderinger, der går tilbage til foråret 2015. Anmeldelserne harmonerer med hinanden, hvilket fortæller om høj kvalitet omkring både kundeservice og produkter igennem mange år.

Sengefabrikkens udsalg

Når du besøger webshoppen, får du som noget af det første indtryk af de mange aktuelle tilbud, som du kan benytte dig af. Der kan være mange tusinde kroner at spare ved at købe din kommende kvalitetsseng på tilbud.

Året igennem kan du forvente at kunne handle på tilbud hos den danske webshop. Den store fordel ved tilbud er, at her er det kun prisen, som er nedsat – hverken kvalitet, egenskaber eller garanti.

Det er ikke kun senge, du kan få til skarpe priser ved at gå efter tilbud eller bruge en af Sengefabrikkens rabatkoder. I produktkategorien (der befinder sig i den øverste bjælke på webshoppen) kan du se alle de forskellige produkter til søvn og hvile, som webshoppen tilbyder. Det er muligt at finde tilbud i alle varekategorier, hvilket er en fordel for dig, der er på udkig efter en ny topmadras, dyner og puder eller senge på specialmål.

SE SENGEFABRIKKENS TILBUD LIGE HER

Andre populære sengebutikker