Velour Senge → De 7 Bedste Senge i Velour

Velour Senge

Velour senge er blevet mere og mere populære de sidste år, og det er ikke uden grund. De er nemlig utrolig komfortable og luksuriøse at sove i.

I denne artikel vil vi præsentere dig for de syv bedste velour senge på markedet lige nu. Hvis du overvejer at investere i en velour seng, kan du med fordel læse videre!

Fordele ved velour senge

Velour senge har mange fordele. For det første er de utrolig behagelige at ligge i. De er Polstret med blød velour, hvilket giver en unik soveoplevelse.

For det andet så er velour senge utrolig holdbare. De er lavet af højkvalitetsmaterialer, og kan derfor sagtens holde i mange år.

For det tredje, ser de meget luksuriøse ud. Velour senge er en rigtig god investering, hvis du ønsker at give dit soveværelse et luksuriøst udseende.

Velour senge er altså både behagelige, holdbare og flotte at se på. Hvis du overvejer at investere i en velour seng, kan det altså vel og mærke betale sig!

Der findes velour senge i mange forskellige størrelser, former og farver. Det kan derfor være svært at vælge den helt rigtige velour seng. Men fortvivl ikke – vi har gjort det hĂĄrde arbejde for dig, og fundet de syv bedste velour senge pĂĄ markedet lige nu.

BlĂĄ velour seng – 180×220 cm

BlĂĄ velour seng

GĂ… TIL BUTIK
 

Franco er en dansk produceret seng, der tilbyder en kontinentalseng i blå velour. Denne seng er designet med fokus på at give den bedste komfort og støtte til dig, når du sover.

Sengen har et indbygget LED-lys i gavlen, der tænder når du bevæger dig ind i soveværelset. Samtidig er der der to skuffer under sengen tilopbevaring. Senge fra Franco er dansk produceret og kendetegnet af et moderne design med smarte funktioner, der sikrer dig en god nattesøvn.

Sengen fra Franco er et ideelt valg fordig, der prioriterer komfort og god nattesøvn højt. Den er udstyret med enbonell fjedring, der tilbyder optimal støtte til din krop.

Grøn velour seng – 220×220 cm

Grøn velour seng

GĂ… TIL BUTIK
 

Velour Imperia Full Cover 220×220 cm Kontinental KING SIZE Grøn LUX er et luksusbetræk af høj kvalitet. Sengen er dobbeltfjedret, hvilket betyder at du fĂĄr en seng medfjedre i bĂĄde topmadras og bundmadras. Dette øger komforten, fleksibiliteten og holdbarheden pĂĄ sengen.

Altid i Imperia Lux serien: Ekstra høje trærammer for meget længere holdbarhed, dobbeltfjedret, luksus velour stof på sengen som er skumlamineret og lysbestandigt, samt de bedste materialer så din seng holder i mange år.

Med et Velour Imperia Full Cover 220×220 cm Kontinental KING SIZE Grøn LUX fĂĄr du ogsĂĄ en topmadras . Topmadrassen er vendbar, dobbeltfjedret og har en kerne af 5-zonet Pocketfjedre. Derudover er der ogsĂĄ Cool-Tex polstring rundt om fjedrene, som er kølende, ventilerende og antibakteriel.

GrĂĄ velour seng fra ILVA – 180×200 cm

GrĂĄ velour seng fra ILVA

GĂ… TIL BUTIK
 

Nocturne Exclusive Velour er en luksusmadras af høj kvalitet med to lag fjedre, der giver overlegen komfort. Den har et smukt betræk, der giver din seng et poleret udseende. Du kan vælge mellem fire farver og fire fasthedsgrader. Madrassen har ni komfortzoner, der giver optimal støtte og aflastning til din krop. Den 6cm høje topmadras er lavet af latex og har et kølende betræk med antibakterielle egenskaber, der sikrer en behagelig og sund nattesøvn. Betrækket kan vaskes i vaskemaskinen ved 60°C. Sengeben og sengegavl er et tilkøb.

Du skal selv tilkøbe selve sengegavlen til sengen, det kan du gøre LIGE HER

Rosa velour seng – 180×200 cm

Rosa velour seng

GĂ… TIL BUTIK
 

Lad dig forføre af det luksuriøse Royal Velvet Kontinentalseng. Den er designet med blødt skum og velour, og er derfor super behagelig at ligge i. Rosa nuancernr giver sengen et elegant udseende, som matcher ethvert soveværelse. Med denne seng vil du føle dig som en konge eller dronning – ingen undskyldninger for ikke at fĂĄ den allermest afslappende nattesøvn!

Sengen er en komplet pakke, der indeholder både kontinentalseng, sengegavl og sengeben. Den er bygget på en stærk træramme, og har en medium/fast boksmadrass med varmebehandlet bonellfjedre. Springmadrassen består af pocketfjedre med 5 zoner, der giver optimal komfort ogaflastning til kroppen. Topmadrassen er lavet af polyester og svøbt i en kantsyet madras.

Lyserød velour seng – 140×200 cm

Lyserød velour seng

GĂ… TIL BUTIK

Denne smukke sengeramme er det perfekte supplement til enhver soveværelse. Med en massiv base ramme og to forstærkede tværstænger, er denne seng ultra stabil og sikker. Gavlen kan monteres fast til sengerammen for ekstra support, mens polstringen af høj kvalitets skum giver en behagelig siddende eller liggestilling. Sengebunden har faste bundlameller i massiv birketræ, der giver ventilation og støtte. Allergivenlige og anti-mikrobielle materialer er naturligvis udvendige. Denne seng kan kombineres med andre sengetilbehør til at matche alle soveværelser og stilarter.

Beige velour seng med opbevaring – 160×200 cm

Beige velour seng med opbevaring

GĂ… TIL BUTIK
 

Leder efter en chic, moderne seng med masser af opbevaring, så er Alessia kontinentalseng lige noget for dig. Alessia Kontinentalseng er den ultimative seng for den modebevidste forbruger. Designet med to store rum til opbevaring på hver side af sengen, og et stilrent beige velour stof, Alessia Kontinentalseng er en sofistikeret valg for enhver boligindretning. Med dens komfortable polstring og unikke design, Alessia Kontinentalseng er en luksuriøs valg, der vil give enhver nat søvn en ny dimension af luksus.

Sengen er også udstyret med LED-belysning i gavlen, hvilket gør det nemt at finde vej rundt om natten.Sengen er desuden udstyret med ekstra ben til støtte, hvilket gør den mere stabil.

Med sine mange funktioner og luksus design, er Alessia Kontinentalseng den perfekte seng for at opretholde en sofistikeret stil i soveværelset.

Sort velour seng – 160×200 cm

Sort velour seng

GĂ… TIL BUTIK
 

Poesy sengerammen i sort velour er en luksuriøs seng, der leveres med et fast hovedgærde. Sengen er fremstillet af materialer af høj kvalitet, som alle er allergi- og antibakterielle. Sengen har en robust og stabil konstruktion og fĂĄs i to forskellige farver – hvid eller sort. Du fĂĄr 10 ĂĄrs garanti med købet af denne smukke sengeramme. Poesy betyder digtekunst, og derfor er denne seng ogsĂĄ udstyret med et lille hovedgærde, der kan anvendes som hylde til at placere et par bøger eller andet pynt. Sengen er perfekt til dem, der ønsker at skabe et unikt soveværelse med en luksuriøs og elegant touch.

Information om velour

Velourstof, som disse produkter er monteret med, vil changere og der vil kunne forekomme striber, aftryk m.v. i stoffet. Dette er ikke reklamationsberettiget.

Forlæng levetiden på dit velour

Det er helt normalt, at velourstoffer bliver pletbløde efter brug. Dette kan forebygges ved at imprægnere velourstoffet med en velour-imprægnering. Imprægnering af velours kan gøres med en spray-boks velour-imprægnering, som findes i de fleste velour butikker, som vil forlænge velourets levetid.

Når du har imprægneret velouret, skal du forsøge at undgå direkte sollys og varme på velourstoffet. Dette vil forlænge velourets levetid betydeligt.

Hvis velour bliver vådt, skal det straks tørres af med en blød klud. Derefter skal velourstoffet tørres ved stuetemperatur, så undgås direkte sollys og varme på velouret.

Rengøring af velour

Det anbefales at støvsuge velouret jævnligt for pletter og skidt, såvel som for at fjerne eventuelle allergener. Støvsug velouret med en blød børste for at undgå at skade velourstoffet.

Du kan også rengøre velouret med en fugtig klud, men vær forsigtig så der ikke kommer vand i velourstoffet.

Populære
Gæsteseng
Gæsteseng → De 9 bedste gæstesenge
Hængehule
Hængehule → De 8 Bedste Hængehule Telte
Sovestole
Sovestole → De 7 Bedste Sovestole i 2024
Sebra seng
Sebra Seng → Den Store Guide (maj 2024)
Flexa Basic halvhøj børneseng med skrivebord - Nordic
Seng Med Skrivebord → 4 Populære Modeller i 2024
Seneste indlæg
Faconlagen
Faconlagen - De 4 Bedste Faconlagener
Dyne
Bedste Dyne 2024 - De 8 Bedste Dyner
Kontinentalseng
Bedste Kontinentalseng -  De 11 Bedste Kontinentalsenge
Topmadras
Bedste Topmadras - De 10 Bedste Topmadrasser
Hovedpude
Bedste Hovedpude - De 7 Bedste Hovedpuder