Kuvertlagen → De 9 Bedste Kuvertlagner

Kuvertlagen

Et kuvertlagen er faconsyet til topmadrassen, og den vigtigste opgave for et kuvertlagen til topmadras er at beskytte topmadrassen. Kuvertlageners popularitet er steget støt de seneste år i takt med, at boksmadrasser og kontinentalsenge bliver betrukket med flot og slidstærkt stof, som det ville være synd at dække til med et lagen. Du kan få kuvertlagener i alle mulige forskellige størrelser og materialer, og det kan være svært at vide, hvad der er en god idé at lægge vægt på, når du køber et kuvertlagen. Derfor har vi lavet denne testoversigt til dig, hvor du kan læse om udvalgte kuvertlagener, der alle er favoritter inden for forskellige kategorier. Det gælder om at finde det bedste kuvertlagen til dig.

By Skagen kuvertlagen – det bedste til prisen

Kuvertlagen - BySkagen - Hvid

Hvis du leder efter et kuvertlagen, der både er behageligt og samtidig er godt for dig og miljøet er det en god idé at se efter, hvilket materiale lagenet er lavet af, men også hvilken vævningsmetode, der er brugt til at fremstille det. Drømmekombinationen er satinvævet bomuld, som kuvertlagenet her fra By Skagen er fremstillet i.

Kuvertlagenet er med materialesammensætningen af satinvævet bomuld et eksklusivt lagen, men prisen er alligevel ikke svimlende høj, men befinder sig i mellemprisklassen. Satinvævningen skaber derudover et underlag, der er skånsomt for din hud, fordi vævningen giver kroppen masser af plads til at ånde og ventilere i løbet af natten.

Med et kuvertlagen fra danske By Skagen investerer du samtidig i et kvalitetsprodukt, der både er designet og produceret i Danmark.

Kuvertlagenet kan passe en topmadras på op til 10 centimeter i tykkelsen.

Størrelse på kuvertlagen 90×210.

Fordele

 • 100% bomuld.
 • Satinvævning for øget komfort og åndbarhed.
 • Dansk designet og produceret.

Ulemper

 • Et lagen med en glattere overflade, derfor ikke egnet til dig, der kan lide struktur i dit lagen.

Envelope Sheet kuvertlagen – det sunde

Envelope Sheet Kuvertlagen 160 x 200 x 10 cm

Med et Envelope Sheet kuvertlagen fra ILVA kan du sove trygt om natten. Kuvertlagnet er nemlig OEKO-TEX certificeret, hvilket vil sige, at det er helt frit for sundhedsskadelige stoffer og kemikalier, og derfor både er god for dig og miljøet.

Udover at være et sundt valg, er komforten også i top med Envelope Sheet kuvertlagen. Det er vævet i hvidt bomuldssatin, der er med til at give lagenet et glansfuldt og luksuriøst udseende. Bomuldssatin udmærker sig derudover ved a være et ekstremt holdbart materiale, så du kan fortsætte med at ligge trygt og blødt om natten i lang tid.

Størrelse på kuvertlagen 160×200.

Fordele

 • Lavet af materialer, der er gode for dig og miljøet.
 • Vævet i bomuldssatin, der øger komforten.

Ulemper

 • Ikke til dig, der ikke bryder dig om lagener i et lidt glattere stof.

Småland kuvertlagen – det bløde

SMÅLAND KUVERTLAGEN, HVID BOMULDSSATIN

Er du på udkig efter et kuvertlagen, der føles ekstra blødt og komfortabelt? Så kan Smålands kuvertlagen i bomuldssatin være svaret på dine bønner. Lagenet garanterer dig en komfortabel nattesøvn, som sov du på skyer.

Med det blødeste af det bløde materiale, bomuldssatin, er der her kælet for komforten. Samtidig ligger kuvertlagenet også godt til omkring topmadrassen, så du undgår luftlommer, og at lagener glider frem og tilbage, når du vender dig i sengen.

Smålands kuvertlagen sikrer dig med andre ord en sød og uforstyrret nattesøvn. Du kan benytte lagenet på topmadrasser på op til 9 centimeters tykkelse.

Størrelse på kuvertlagen 180×200.

Fordele

 • Et meget blødt lagen.
 • Ligger godt til omkring topmadrassen.

Ulemper

 • Ikke egnet til dig, der foretrækker lagener med mere struktur.

Unikka kuvertlagen – det luksuriøse

Unikka 200x200x9 hvid/satin

Unikka fra Drømmeland er lavet til dig, der elsker luksus og bliver glad af at omgive dig med kvalitet. Det er en fantastisk følelse at kunne smide sig i det nyvaskede sengetøj efter et varmt bad, og oplevelsen bliver kun bedre af, at du lægger dig i et Unikka kuvertlagen.

Kuvertlagenet har et æstetisk glansfuldt udtryk, der får din seng til at ligne en seng fra et luksuriøst hotelværelse. Og det føles lige så luksuriøst som det ser ud. Lagenet er nemlig fremstillet i 100% bomuld i satinvævning med fine, tætte tråde. Det skaber et slidstærkt lagen, der holder fugt og sved væk fra lagenet.

Unikka kuvertlagenet er derudover stramt og faconsyet, så det ligger tæt om din topmadras, der til dette lagen skal være i en højde på 5-10 centimeter. Med det stramme lagen undgår du også, at det krøller, hvilket bidrager til den luksuriøse hotelfølelse.

Størrelse på kuvertlagen 200×200.

Fordele

 • 100% bomuldssatin.
 • Høj komfort.
 • Krøller ikke.

Ulemper

 • I den højere ende af prisskalaen.

Nordic Dream Kuvertlagen – det budgetvenlige

Nordic Dream

Er du klar til at tilføje dette lækre kuvertlagen til din samling uden at skulle grave alt for dybt i pengepungen? Kuvertlagenet fra Nordic Dream er af høj kvalitet, men samtidig ganske prisvenligt.

Vævet i fine 100% bomuldstråde, beskytter kuvertlagenet mod fugt og varme, og du vil med stor sandsynlighed opleve lagenet som åndbart og ventilerende, og få en forbedret nattesøvn. Bomulden er biologisk nedbrydelig og OEKO-TEX certificeret, hvilket er særligt fordelagtigt for dig med allergi eller sensitiv hud.

På Nordic Dreams webshop skriver nogle kunder, at lagenet er lidt lille i størrelsen, og at det kan ligge lidt stramt på din topmadras. Så gå eventuelt en størrelse op, hvis det generer dig med et kuvertlagen, der er i den strammere ende.

Størrelse på kuvertlagen 80×200.

Fordele

 • Åndbart materiale.
 • 100% bomuld.
 • Prisvenligt.

Ulemper

 • Lidt lille i størrelsen.

Økologisk kuvertlagen – det bæredygtige

Økologisk – flere størrelser – Hvid

Dette økologiske kuvertlagen fra CPH Living er til dig, der sætter pris på økologi og at tage ansvar for, hvordan dine tekstiler er produceret. Kuvertlagenet er nemlig GOTS certificeret, hvilket er en garanti for, at lagenet er kontrolleret for at være økologisk lige fra dyrkningen til slutproduktet.

Med kuvertlagenet fra CPH Living kan du derfor lægge dig til at sove med god samvittighed over for miljøet. Lagenet er i et lækkert, lidt kraftigere materiale, der føles skønt mod huden. Og få ting føles bedre end at tage ansvar for planeten og produktionsforholdene i tekstilindustrien.

Med en højde på 7 centimer passer kuvertlagenet til topmadrasser, der er 4-10 centimeter i tykkelsen.

Størrelse på kuvertlagen 90×200.

Fordele

 • Økologisk og GOTS certificeret.

Ulemper

 • Et lagen i et kraftigere materiale. Ikke til dig, der foretrækker glatte lagener.

Twin Sheet kuvertlagen – det bedste til elevationssengen

Twin Sheet 180 x 210 x 10 cm

Twin Sheet kuvertlagen fra ILVA er ideelt til dig, der har en elevationsseng. Lagenet har nemlig en split, så din partner eksempelvis kan hæve og sænke sin del af sengen ligeså tosset som de vil, uden det har indflydelse på dig. Lagenet er dog stadigvæk samlet på midten, og I har derfor stadigvæk følelsen af at ligge i en dobbeltseng uden en revne i midten.

Lagenet er OEKO-TEX certificeret og fremstillet i lækkert bomuldsjersey, og der er tale om et splitlagen af høj kvalitet. Twin Sheet lagenet er fri for skadelige stoffer og kemikalier og bomuldsjerseyen gør, at lagenet kan give sig. Du har derfor stor fleksibilitet ift. at påføre lagenet, og skal ikke være nervøs for, at det ligger for stramt.

Størrelse på kuvertlagen 180×210.

Fordele

 • Lagen med split, der gør det ideelt til elevationssenge.
 • Elastisk lagen.

Ulemper

 • Kan kun benyttes til elevationssenge.

Bambus kuvertlagen – det antibakterielle

BAMBUS KUVERTLAGEN – 140×200 CM – BEIGE/ROSA

Wonder Living står bag dette bløde kuvertlagen, der er lavet af 100% økologisk bambus. Lagenet er meget behageligt og temperaturregulerer, når du sover. Bambus har en sugeevne, der er syv gange stærkere end bomuld, og materialet vil især være en fordel for dig, der døjer med nattesved.

Udover at sørge for en behagelig sovetemperatur, er bambuslagenet miljøvenligt og OEKO-TEX certificeret. Noget, der er fantastisk ved bambusmaterialet, er, at det er antibakterielt. Det sørger derfor for, at bakterier og kryb som husstøvmider holder sig væk fra din seng. Det er en stor fordel for dig, der er allergiker.

Kuvertlagenet er 20 centimeter højt og har en smart elastikkant, der passer til topmadrasser, der er 5-10 centimeter høje.

Størrelse på kuvertlagen 140×200.

Fordele

 • Antibakterielle egenskaber.
 • Sikrer god kropstemperatur.
 • Miljøvenlig.

Ulemper

 • I den dyrere ende af prisskalaen.

Juna Percale kuvertlagen – det slidstærke

JUNA | Percale Kuvertlagen

En af de største fordele ved Juna Percale kuvertlagenet er materialesammensætningen af 100% bomuld, der er vævet af tynde, fine bomuldstråde. De stærke bomuldsfibre skaber et slidstærkt lagen, som du kan have glæde af i lang tid.

Lagenet fra Juna kan derudover vaskes helt ned til 40 grader. Det bidrager til en høj slidstyrke, at du ikke behøver at vaske det ved 60 grader. Jo varmere temperatur, des mere vil det slide på materialet.

Udover at være slidstærkt, leder de fine bomuldstråde i Juno Percale-lagenet også varmen væk. Det betyder, at du vil mærke en kølende effekt fra kuvertlagenet, og du slipper for en indelukket og varm fornemmelse, når du vågner fra nattens søvn.

Kuvertlagenet har også styr på OEKO-TEX certificeringen, og falder dit valg på Junas Percale kuvertlagen, gør du en god gerning for miljøet og din hud.

Lagenet passer til topmadrasser på op til 8 centimeter i tykkelsen.

Størrelse på kuvertlagen 120×200.

Fordele

 • Høj slidstyrke.
 • Fremstillet i 100% bomuld.
 • Kan vaskes i 40 grader.

Ulemper

 • Kan føles for koldt, hvis du godt kan lide at sove varmt.
Populære
Gæsteseng
Gæsteseng → De 9 bedste gæstesenge
Sengetæpper
Sengetæpper → 25 Dejlige Tæpper Til Din Seng
Hængehule
Hængehule → De 8 Bedste Hængehule Telte
Sovestole
Sovestole → De 7 Bedste Sovestole i 2024
Flexa Basic halvhøj børneseng med skrivebord - Nordic
Seng Med Skrivebord → 4 Populære Modeller i 2024
Seneste indlæg
Faconlagen
Faconlagen - De 4 Bedste Faconlagener
Dyne
Bedste Dyne 2024 - De 8 Bedste Dyner
Kontinentalseng
Bedste Kontinentalseng -  De 11 Bedste Kontinentalsenge
Topmadras
Bedste Topmadras - De 10 Bedste Topmadrasser
Hovedpude
Bedste Hovedpude - De 7 Bedste Hovedpuder