Juniorseng → De 5 Bedste Juniorsenge i 2024

bedste juniorseng

En juniorseng er dit barns næste seng efter babysengen eller tremmesengen. Måske er det på tide at komme ind på sit eget værelse og sove, og her er det vigtigt at man finder den helt rigtige juniorseng der passer til barnets behov. Det er en seng som barnet skal have i rigtig mange år, og derfor er det også nødvendigt at vælge den helt rigtige juniorseng. Der findes rigtig mange juniorsenge på markedet, og det er efterhånden noget man kan finde i de fleste designs og kombinationer. Det kan derfor være svært at vælge hvilken en man skal gå efter, og der skal også tænkes på madras, sengetøj osv.

Skal den have et sjovt design, skal den være æstetisk pæn eller skal den kunne fungere som både babyseng og juniorseng? Mulighederne er mange når man taler juniorseng, og det kan også være at du skal snakke med barnet selv, og høre hvilke kvaliteter der er vigtige for netop dit barn. Vi har samlet de bedste juniorsenge på markedet lige nu, og vi giver dig her den ultimative test af disse. Så kan du blot læse vores test, og vælge den juniorseng der passer til dig og dit barns behov.

I denne guide har vi testet:

 • Leander Seng – Baby/Junior – Grå
 • SCANLIVING Junior halvhøj seng – hvid træ, m. blå forhæng, inkl. puder, 70×160
 • Juniorseng Blå m. Skuffe og Madras
 • Disney frost træ juniorseng 140Cm
 • Disney Biler Lynet McQueen Junior børneseng (140cm)

Leander juniorseng – Testvinder

leander baby junior seng

GÅ TIL BUTIK
 

En Leander seng er det ultimative valg når det kommer til en juniorseng. Leander er kendt for at producere lækre og eksklusive produkter til babyer og børn, og derfor kan man også være helt sikker på at deres senge lever op til alle standarder indenfor juniorsenge. En Leander juniorseng er en investering i dit barn, og du får altså her en seng der kan bruges i rigtig mange år ud i fremtiden.

Leander Seng – Baby/Junior – Grå

Med en Leander juniorseng er du sikret en seng der kan holde i rigtig mange år. Den kan nemlig både bruges til babyer og til større børn. Den kan nemlig ombygges, således at den ændrer form og dermed kan bruges til begge dele. Du kan simpelthen bare tage siderne af, og dermed få en Leander juniorseng. Den har et virkelig lækkert og elegant design, og den er derudover super funktionel på mange parametre. Den kan bære op til 100 kg, og den kan derfor bruges af barnet i rigtig mange år, og faktisk lige indtil de skal gå over til en voksenseng. Den kan tilmed justeres i højden, således at den har den optimale højde for dig og dit barn.

Med denne juniorseng får du:

 • En funktionel seng der kan ombygges fra baby til juniorseng
 • Lækkert og tidsløst design
 • Justerbar højde

Denne Leander juniorseng er den sikre vinder af vores test af juniorseng, da den simpelthen bare har et design der fungerer. Den er dog også lidt dyrere end de andre juniorsenge, men hvis man tager med i sin betragtning at den holder, helt fra barnet bliver født, til det skal overgå til en voksenseng, så er pengene altså godt givet ud. Når barnet er vokset ud af dets Leander juniorseng, så kan denne rent faktisk bruges som en lille sofa eller hyggekrog på børneværelset. Denne Leander juniorseng er vores testvinder, da den scorer højt på alle de vigtige parametre.

Juniorseng med skuffer

Juniorseng Blå m. Skuffe og Madras

GÅ TIL BUTIK
 

En junior seng med skuffer er det praktiske valg til børneværelset, og du får altså både en sengeplads og opbevaring i ét og samme produkt. Det fungerer rigtig godt med en junior seng med skuffer på det lille børneværelse, da du kan gemme noget af det legetøj der ikke bruges så ofte i de små skuffer under sengen. Du kan også bruge skufferne til at opbevare ekstra sengetøj og lignende til barnets seng så er det altid lige i nærheden når du skal skifte det.

Juniorseng Blå m. Skuffe og Madras

Med denne junior seng med skuffer får du et rigtig fint bud på en juniorseng som både er funktionel og har et praktisk design. Derudover kan man rent faktisk flytte sengegavlen rundt, således at den støtter lige der hvor dit barn har behov for det. Det er rigtig smart, da du på den måde kan rykke gavlene væk om dagen, og dermed gøre sengen til en legestation i stedet for. På denne måde kan der være plads til leg i et ellers trængt børneværelse. Denne junior seng med skuffer er lavet i lamineret møbeltræ, og den har runde kanter for optimal sikkerhed.

Med denne seng får du:

 • Top sikkerhed og kvalitet
 • Funktionalitet og fleksibilitet
 • Praktisk opbevaring med skuffer

Denne seng med opbevaring er altså virkelig genial til det lidt mindre børneværelse. Du får både design og kvalitet i denne seng, og en juniorseng med opbevaring er et rigtig godt valg. Dog kunne vi godt have tænkt os lidt mere fokus på design og udseende, men dette er ofte et kompromis der må til når man skal finde en juniorseng med opbevaring.

Disney Frost Juniorseng til piger

disney frost juniorseng 140 cm

GÅ TIL BUTIK
 

En juniorseng pige er et rigtig vigtigt element når din datter bliver større, da de ofte har behov for at udtrykke sig via deres værelse. Her kan det være en rigtig god ide at vælge en juniorseng pige med et tema eller et motiv, som du ved at din datter elsker. Måske kan I endda vælge en seng sammen, så både du og din datter bliver glad for den nye seng.

Disney frost træ juniorseng 140Cm

Med denne Disney frost træ juniorseng får du den ultimative pigedrøm i en seng. Alle små piger elsker frost i disse dage, og derfor vil denne seng helt sikkert også være et stort hit på pigeværelset. Denne juniorseng pige har det flotte frost-motiv overalt, og der er derfor ingen tvivl om hvilket tema der er tale om her. Den har derudover et meget simpelt design, og der er ikke de helt store funktioner at komme efter. Med denne juniorseng pige køber du en seng med et specifikt tema, og det er altså ikke her der behøver være fokus på opbevaring eller funktionalitet. Den er produceret i MDF som er et rigtig solidt og holdbart materiale.

Med denne seng får du:

 • Flot og unikt frost tema
 • Kvalitetsmateriale
 • Enkelt og sikkert design

Denne seng har ikke scoret så højt i vores test, da den ikke har de helt store funktioner udover dens frost tema. Det er dog uden tvivl en seng der vil gøre mange små pigehjerter lykkelige, og bare tanken om at kunne sove med Elsa og Anna, vil få dem til at tigge og bede dig om at komme tidligt i seng. Du får derfor noget andet end funktionalitet og kvalitet når du køber denne juniorseng pige, og det er en seng der vil være fed at have på pigeværelset.

Juniorseng bil – Seng formet som Lynet McQueen

Disney Biler Lynet McQueen Junior børneseng (140cm)

GÅ TIL BUTIK
 

Med en juniorseng bil får du en seng som alle drenge drømmer om. Dine drenge kender helt sikkert også til Lynet McQueen, og det er også en af Disneys helt store successer. Med en juniorseng bil får du altså en seng der er formet som en bil, og dermed kan dine børn lege at de er ude at køre i en racerbil hver dag. Der er lagt op til leg og kreativitet i denne seng, og den har mange sjove og anderledes detaljer.

Disney Biler Lynet McQueen Junior børneseng (140cm)

Med denne Disney Biler Lynet McQueen junior børneseng får du en sjov og anderledes seng til dit barn. Den er formet som en ægte bil, og de kan derfor lege at de er ude at køre ræs når de er på deres værelse. Den har rigtig mange fede detaljer, og den vil helt sikkert være et hit på drengeværelset. Der har været fokus på sikkerhed med denne juniorseng bil, og derudover har den rent faktisk også lys i forruden. Dette kræver dog batterier, og det vil slukke af sig selv efter 10 min. Der er altså mange seje ting ved denne seng, som man ikke får med mange andre.

Med denne seng får du:

 • Sjovt og anderledes design
 • Top sikkerhed
 • Fede detaljer

Med denne junior seng bil får du altså et fedt og anderledes design, sjove detaljer og mange timers underholdning for dit barn. Du kan være sikker på at den bliver et hit på drengeværelset, og den vil kunne holde i rigtig mange år. Vi kunne dog godt tænke os at have set lidt mere funktionalitet, men med denne seng er der ingen tvivl om at man betaler for at den skal ligne en racerbil. Det er helt klart også en funktion der er vigtig for mange børn, og det kan helt sikkert gøre putningen lettere i mange børnefamilier.

Halvhøj juniorseng

SCANLIVING Junior halvhøj seng

Dette produkt er desværre udgået…

En halvhøj juniorseng er det oplagte valg til de lidt større børn, som synes at det er fedt at komme lidt op i højden, men ude at det bliver alt for højt. Med en halvhøj juniorseng får du det bedste fra begge verdener, og samtidig er der plads til leg og kreativitet under sengen. Dette er rigtig godt til det lidt mindre børneværelse, da du både kan kombinere en halvhøj juniorseng og legeområde under sengen. Der kan måske være plads til et lille bord eller lignende under.

SCANLIVING Junior halvhøj seng – hvid træ, m. blå forhæng, inkl. puder, 70×160

Med en halvhøj juniorseng fra SCANliving får du en virkelig fin og hyggelig halvhøj juniorseng, hvor der både er plads til at slappe af og til at lege. Den er bygget i massivt fyrretræ, så den er i virkelig god og solid kvalitet. Der er et huleforhæng som følger med, og derudover medfølger der også madras, puder og stige. Du får altså alt hvad du ser på billedet, og det er et rigtig stort plus for dem der ikke har alverdens midler til at købe en halvhøj juniorseng.

Med denne seng får du:

 • Solid kvalitet
 • Medfølgende udstyr
 • Plads til leg under sengen

Her får man altså rigtig meget juniorseng og funktionalitet for pengene, og det kan godt betale sig at investere i sådan en model med plads under, hvis dit barn har et lidt mindre børneværelse. Her er det nemlig essentielt at finde på nogle gode og pladsbesparende løsninger, således at der stadig er optimal plads til leg og sjov på gulvet. Netop derfor er denne halvhøj juniorseng et godt bud til de små værelser, da den sparer rigtig meget gulvplads. Det er et godt bud til prisen, men den har desværre ikke kunne konkurrere med vores testvinder.

Juniorseng tilbud

Du vil selvfølgelig gerne have den bedste pris på din juniorseng, og det er ikke sikkert at du har de helt store midler til at købe juniorseng for. Derfor leder du sikkert også efter et godt juniorseng tilbud. Hvis du har læst vores anmeldelse, og har udset dig en helt speciel seng til dit barn, så kan du lede på nettet efter det bedste tilbud på sengen. Dog kan det godt være svært at spare mange penge hvis man er ude efter en specifik seng til sit barn.

Du kan holde øje med juniorseng tilbud på diverse sider der forhandler din drømmeseng, og dermed sikre dig at du får den bedste pris på markedet. Alternativt kan du gå ned til din lokale forhandler af børneudstyr, og høre om de kan give dig en bedre pris end dem du kan finde på nettet. Det er ofte muligt at forhandle lidt på denne måde, og du kan måske også være heldig at få lidt rabat hvis du køber flere store ting på én gang. Ellers kan du holde øje når de forskellige online butikker begynder at reklamere for juniorseng tilbud, og dermed være heldig at kunne finde den specifikke seng.

Madras til juniorseng

Når du har fundet dig og dit barns drømme juniorseng, så skal du også begynde at tænke på en madras til juniorseng. Der findes rigtig mange forskellige typer af madrasser til juniorseng, og derfor skal du først gøre dig klart hvilke kvaliteter denne madras til juniorseng skal have. Skal den være i et bestemt materiale, skal den være nem at rengøre, eller skal den kunne noget helt tredje? Der er også nogle der bare gerne vil have den billigste madras til juniorseng, da de godt ved at barnet vokser ud af den efter nogle år.

Det kan dog godt betale sig at investere lidt ekstra penge i en madras til juniorseng, da det er vigtigt at give dit barns krop og ryg de bedste forudsætninger for at vokse sig stærke. En madras har faktisk ret stor betydning for dit barns velvære, og ikke mindst for kvaliteten af deres søvn. Det er samme princip som med madrasser til voksne, og en madras til juniorseng skal også helst have en vis kvalitet.

Populære
Gæsteseng
Gæsteseng → De 9 bedste gæstesenge
Sengetæpper
Sengetæpper → 25 Dejlige Tæpper Til Din Seng
Hængehule
Hængehule → De 8 Bedste Hængehule Telte
Sovestole
Sovestole → De 7 Bedste Sovestole i 2024
Flexa Basic halvhøj børneseng med skrivebord - Nordic
Seng Med Skrivebord → 4 Populære Modeller i 2024
Seneste indlæg
Faconlagen
Faconlagen - De 4 Bedste Faconlagener
Dyne
Bedste Dyne 2024 - De 8 Bedste Dyner
Kontinentalseng
Bedste Kontinentalseng -  De 11 Bedste Kontinentalsenge
Topmadras
Bedste Topmadras - De 10 Bedste Topmadrasser
Hovedpude
Bedste Hovedpude - De 7 Bedste Hovedpuder