Køjeseng → De 5 Bedste Køjesenge Til Børn & Voksne

bedste køjeseng

En køjeseng er et genialt møbel til det lille værelse, og børnene elsker at sove i dem. Der er altid rift om at få den øverste plads, og det gør oplevelsen af at sove til en sjovere ting. En køjeseng er en rigtig god ting hvis du har flere børn der skal sove i samme rum, og der findes rigtig mange gode muligheder og kombinationer.

Du kan få en køjeseng til hele familien, til junior eller i dobbelt størrelse. Mulighederne er uendelige, og vi har lavet denne guide for at hjælpe dig med at vælge den rette køjeseng til dine behov. Du kan med fordel lade dine børn være med inde over beslutningen, så I sammen kan finde den bedste køjeseng til jeres familie.

I denne guide har vi testet:

 • Flexa Popsicle familiekøjeseng – 90/140×200 cm. – skuffetrappe
 • SCANLIVING Junior køjeseng m. indbygget stige, skrivebord og reoler
 • Flexa classic køjeseng
 • Hoppekids køjeseng – Basic – Hvid
 • Manis-h familie køjeseng – Huxie – Hvid

Køjeseng til 3 personer – dobbelt køjeseng – Testvinder

Køjeseng til 3 personer

GÅ TIL BUTIK
En køjeseng 3 personer er virkelig et funktionelt møbel, og det passer rigtig godt til de små hjem, hvor sovepladserne er i underskud. Her får I altså mulighed for at sove begge forældre med et barn, og det er altså rigtig smart til at udnytte pladsen i et soveværelse.

Flexa Popsicle familiekøjeseng – 90/140×200 cm. – skuffetrappe

Denne Flexa Popsicle familiekøjeseng er den ultimative vinder i denne test. Det er den af den simple grund at der er tale om optimal udnyttelse af pladsen, og der er tænkt på alle detaljer i dette produkt. Udover at den kan rumme 3 personer, så har den også rigtig meget opbevaring i form af skuffer i trappen. Der er virkelig tænkt på det hele med denne køjeseng 3 personer, og det er netop derfor at den vinder vores test. Den er produceret i birk-og egetræ, og den har et virkelig æstetisk design.

Med denne seng får du:

 • Optimal funktionalitet og plads
 • Kvalitetsmaterialer
 • Opbevaringsplads i trappen

Det smarte ved denne familie køjeseng 3 personer er, at den også kan bruges som en dobbelt køjeseng. Det betyder at I også bare kan bruge den som dobbelt køjeseng til to personer, hvor I stadig har mulighed for at ligge ved siden af hinanden. En dobbelt køjeseng giver mange gode muligheder. Alt i alt er det en virkelig smart og gennemtænkt køjeseng, og vi er helt vilde med den.

Flexa Køjeseng til børn

Flexa classic Køjeseng

GÅ TIL BUTIK
En køjeseng børn er en rigtig god løsning til børneværelset, og her får du altså rigtig mange gode muligheder til de små børneværelser. Det kan ofte være et problem at få plads til sovepladserne i de små rum, og især hvis det skal deles af to små poder. Heldigvis er en køjeseng børn en løsning der fungerer i selv de mindste rum.

Flexa classic køjeseng

Med Flexa classic køjeseng får du en simpel, men virkelig god kvalitets køjeseng børn. Den kan rumme to børn, og den har en indbygget stige med skridsikre trin. Den har også en rigtig god sengegavl, så du kan være sikker på at det øverste barn kan sove trygt og sikkert. Den er produceret i fyrretræ, som er et rigtig godt og holdbart materiale. Det er virkelig en helt klassisk køjeseng, uden så mange specielle detaljer eller andet, men den kan det kan skal, og den kan rumme to store børn på meget lidt plads.

Med denne køjeseng får du:

 • En simpel men praktisk køjeseng
 • Sikkerhed i fokus
 • Kvalitetsmateriale

Flexa producerer køjesenge i helt klassisk stil, og det er også det vi ser her med denne model. Den scorer ikke så højt i vores test, da den ikke har noget opbevaring eller andre smarte detaljer, som vi ved at mange lægger stor vægt på når de kigger efter en køjeseng børn. Men den fungerer rigtig godt til de familier der leder efter en helt klassisk hvid køjeseng børn, som kan rumme to børn i et lille børneværelse.

Junior køjeseng i Hvid

Junior etageseng

GÅ TIL BUTIK
 

En junior køjeseng er en rigtig god løsning til det lille børneværelse, og her kan børnene sove i mange år ud i fremtiden. Der er god plads, og det kan godt betale sig at starte ud med en junior køjeseng til de små børn. Så kan de vokse med sengen i mange år, og det bliver derved en investering der holder i mange år.

Hoppekids køjeseng – Basic – Hvid

Hoppekids køjeseng er en virkelig fin og klassisk junior køjeseng til de små værelser. Hvis du leder efter en hvid køjeseng, så er denne et rigtig godt bud. Den vil også pynte rigtig fint i et sommerhus, da den ikke fylder meget i et rum. Du kan selv vælge hvor du monterer stigen, og dette giver også børnene en stor frihed, og den kan dermed også bruges til leg og andet. Det er en helt simpel hvid køjeseng, men den er produceret i FSC-certificeret fyrretræ, og den er tilmed også Svanemærket.

Med denne seng får du:

 • Klassisk design
 • Flytbar trappe
 • Svanemærket træ og materialer

Denne køjeseng junior er virkelig et godt bud på en klassisk hvid køjeseng. Den har et meget enkelt design, men det vægter rigtig højt at den er Svanemærket, og dermed ikke indeholder nogle skadelige stoffer. Dette er noget der fylder for rigtig mange forældre, og her er denne køjeseng junior et virkelig godt bud.

3 personers Køjeseng til voksne

Manis-h familie etageseng

GÅ TIL BUTIK
Med en køjeseng til voksne kan I få udnyttet pladsen på det lille soveværelse, i sommerhuset eller det lille gæsteværelse. Så kan overnattende gæster sove trygt og godt med deres barn i den øverste køje. Der er rigtig mange muligheder med en køjeseng til voksne, og du kan med fordel lede efter en der kan ombygges på forskellige måder, alt efter jeres behov.

Manis-h familie køjeseng – Huxie – Hvid

Med Manis-h familie køjeseng, får i en køjeseng til voksne og til børn. Forældrene kan sove i den nederste seng, og barnet kan sove i den øverste køje. Det smarte ved denne køjeseng til voksne er, at den kan ombygges, således at I får en briks og en høj juniorseng. Der er rigtig mange muligheder for at kombinere sengene på forskellige måder, og det gør denne køjeseng til voksne utrolig funktionel. Den er produceret i massivt bøgetræ og MDF, og den er tilmed malet med maling uden skadelige stoffer.

Med denne seng får du:

 • Mange kombinationsmuligheder
 • Kvalitetsmaterialer
 • Uden skadelige stoffer

Denne køjeseng til voksne er altså virkelig et godt bud på en seng der skal kunne lidt af det hele. Den er super praktisk, og den er det perfekte valg til det lille gæsteværelse, eller som en seng der kan følge barnet igennem mange år. Det er derfor en rigtig god investering, og den får rigtig mange point for dens mange kombinationsmuligheder.

Køjeseng med skrivebord

Køjeseng med skrivebord

Dette produkt er desværre udgået…

En køjeseng med skrivebord er et meget funktionelt og praktisk møbel. En køjeseng med skrivebord er rigtig god til de små børneværelser, hvor du får mulighed for at hæve sengepladsen og få udnyttet pladsen under til et skrivebord. Børnene synes også at det er rigtig sjovt at sove oppe, og det skaber en rigtig fin hulestemning at have skrivebord under.

SCANLIVING Junior køjeseng m. indbygget stige, skrivebord og reoler

SCANLIVING Junior køjeseng er et virkelig flot og praktisk møbel. Der er rigtig god udnyttelse af pladsen, og du får her en køjeseng med skrivebord under, indbygget stige og opbevaringsplads i form af reoler. Opbevaring er virkelig vigtigt når vi taler køjesenge til de små værelser, og her har SCANLIVING virkelig tænkt på alle detaljerne. Derudover er denne køjeseng med skrivebord produceret i massivt fyrretræ, som er et utrolig holdbart materiale.

Med denne eseng får du:

 • Praktisk skrivebord
 • Indbygget opbevaring
 • Kvalitetsmateriale

Denne køjeseng er virkelig et godt køb til prisen, men den eneste ulempe er at den kun kan have et enkelt barn sovende. Den optimale køjeseng har to sovepladser, men det handler selvfølgelig om hvilket behov man har. Hvis du kun skal bruge en køjeseng med skrivebord til ét barn, så er denne køjeseng et rigtig godt bud.

Billig køjeseng

Hvis du er på udkig efter en billig køjeseng, så kan det godt betale sig at undersøge priserne på de forskellige hjemmesider. Vi har samlet de bedste modeller i denne test, og det er helt sikkert også muligt at finde en billig køjeseng imellem de mange modeller vi har samlet her. En billig køjeseng kan sagtens være en køjeseng af god kvalitet, og du kan derfor med fordel læse vores test for at finde det bedste bud på en billig køjeseng.

Køjeseng på tilbud

Hvis du leder efter et godt køjeseng tilbud, så kan du med fordel holde øje med de forskellige sider som vi nævner her i vores test. På den måde kan du få det bedste køjeseng tilbud, og du kan måske være heldig at spare en masse penge. Du kan også undersøge priserne på andre hjemmesider, og dermed finde det bedste køjeseng tilbud. Du kan skrive dig op til nyhedsbreve fra de forskellige forhandlere, og på denne måde kan du få adgang til køjeseng tilbud som en af de første.

Populære
Gæsteseng
Gæsteseng → De 9 bedste gæstesenge
Hængehule
Hængehule → De 8 Bedste Hængehule Telte
Sovestole
Sovestole → De 7 Bedste Sovestole i 2024
Sebra seng
Sebra Seng → Den Store Guide (juli 2024)
bedste køjeseng
Køjeseng → De 5 Bedste Køjesenge Til Børn & Voksne
Seneste indlæg
Faconlagen
Faconlagen - De 4 Bedste Faconlagener
Dyne
Bedste Dyne 2024 - De 8 Bedste Dyner
Kontinentalseng
Bedste Kontinentalseng -  De 11 Bedste Kontinentalsenge
Topmadras
Bedste Topmadras - De 10 Bedste Topmadrasser
Hovedpude
Bedste Hovedpude - De 7 Bedste Hovedpuder